Астролог Дмитро Уранус попередив про можливі неприємності найближчим часом. Він відзначив можливі ракетні обстріли та удари дронами, що загрожують різним інфраструктурним об'єктам, включаючи енергетику, транспорт та медицину.

У своєму Facebook Дмитро поділився інформацією про те, що з урахуванням майбутніх морозів, ситуація може посилитися, оскільки передбачається, що росіяни прагнутимуть скористатися цими погодними умовами для атак на енергетичні системи.

Меркурій

"Транзитний Меркурій, який перейшов у 12 сектор карти України (з 7 січня по 27 січня), вказує на активізацію зрадників, колаборантів, шпигунів та навідників. Ваша підвищена пильність може завадити їм. Спостерігайте за діями підозрілих людей.— пише астролог.

Також він не виключає інформаційні та хакерські атаки, спрямовані на українців, у тому числі неправдиву та інформацію у прямих ефірах.

"Крім того, цей аспект принесе у зазначені дати (починаючи з вечора 7 січня) великі проблеми на дорогах в Україні. Можливі масштабні аварії, замети, снігові пастки та інші нещасні випадки. Краще в ці дні нікуди далеко не їздити, — додадуть Дмитро.

Також ми писали, сподіваємося, ви підкопили грошей: 3 знаки Зодіаку, яким доведеться змінити роботу вже у 2024 році

Раніше наш портал повідомляв про те, що ці знаки Зодіаку стануть улюбленцями Фортуни вже днями: 2024 рік принесе лише щастя, думка астрологів

Крім того, Знай.ua повідомляв, "Похибка плюс-мінус на місяць": відомий астролог розповів, коли почне "гаснути" війна