Нещодавно у польському місті Вонгровець сталася пригода з 58-річним громадянином України, який ледь не помер, намагаючись заощадити на нічлігу.

Чоловік вирішив переночувати в орендованому автомобілі прямо на вулиці, через що йому загрожує переохолодження. Про це повідомляють місцеві копи.

Фото поліції Польщі

Одна з місцевих мешканок повідомила правоохоронців, що у припаркованому авто вночі тривалий час перебуває чоловік. Поліцейські прибули на місце події та виявили, що українець вирішив економити на готелі та ночувати у машині. Для обігріву він іноді заводив двигун.

Коли поліція намагалася з'ясувати обставини, чоловік зачинився зсередини та відмовлявся відчиняти двері. За кілька годин поліцейські знову прийшли до нього.

Популярні новини зараз

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Автомобіль. Фото: скрін youtube

На лобовому склі вже утворилася товста крижана кірка, адже українець перестав опалювати машину. Сам він не реагував на поліцію, а в салоні можна було побачити порожні пляшки з-під алкоголю.

Поліцейським довелося вибити скло. Невдовзі вони викликали швидку допомогу, українця з ознаками переохолодження та обмороження ніг було госпіталізовано. З'ясувалося також, що в організмі чоловіка майже 3,5 проміле алкоголю - він намагався зігрітися спиртним.

Нагадаємо, "говоримо мамі, що на заробітках у Польщі": два брати вже 3 роки воюють, але майстерно це приховують

Як повідомляв "Знай.uа", "ТЦК вже у Варшаві": уклоністів злякали повістками у Польщі

Знай.uа писав, робота українців за кордоном: чи отримають пенсію ті, хто працював у Польщі