MELOVIN вирішив зробити кілька значних змін у своєму житті. Нещодавно у співака діагностували цукровий діабет і він вирішив кардинально змінити імідж: перефарбував волосся, набив татуювання та зізнався на всю країну в нетрадиційній орієнтації.

В інтерв'ю "Телеграфу" співак розповів, що спонукало його на такі зміни, і як він ставиться до реакції громадськості на свій камінг аут.

MELOVIN / фото: Instagram

"Це було потрібно для мого власного розуміння, хто я дійсно, ким я себе бачу в майбутньому. Я зрозумів, що хочу бути собою і не хочу грати ролі, — ділиться MELOVIN в інтерв'ю.

Камінг-аут для артиста став важливим кроком до самопізнання та свободи бути собою.

Популярні новини зараз

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

"Це дозволяють робити собі в ютюбчику на певних каналах або серіалах, у яких багато сексизму. Таке враження, що людей хочуть вирощувати якимсь бидлом”, — упевнений MELOVIN.

Melovin, фото: Instagram

Артист підкреслює, що важливо поважати один одного, незважаючи на відмінності у сприйнятті. "Ми живемо вже у XXI столітті. Так, люди мають право щось не приймати. Але давайте без образ один одного, — каже співак.

MELOVIN зазначає, що життя занадто коротке, щоб витрачати його на обмеження та страх перед громадською думкою. Співак прагне надихати своїх шанувальників, поділяючись своїм досвідом і підкреслюючи важливість існування яскравого та яскравого життя.

Melovin, фото з Instagram

"Наприклад, я не релігійна людина, але я не кричу комусь, щоб вона не ходила до церкви. У разі орієнтації це мій вибір бути бісексуалом. Мені зовсім не хотілося б прожити все життя і постійно чути образи у свій бік,— зазначає він.

Раніше ми писали про те, що фанати у сльозах схопилися за голову: Melovin повідомив жахливу новину

Крім того, Знай.ua повідомляв, Меловін зізнався про алкогольну залежність: "У мене були запої"