Український блогер Олександр Волошин заявив, що до нього почали повертатися почуття до колишньої дружини - Анни Трінчер. Пара оголосила про розставання ще наприкінці листопада.

На думку Волошина, він "перегорів" до співачки через психологічний розлад. Про це він заявив в ефірі "Він вона шоу".

Анна Трінчер та Олександр Волошин. Фото:Instagram

Блогер розповів, що коли в нього був розлад, його обраниця повністю посвятила себе йому. Через це вона почала втрачати себе.

"Вона частково втратила себе, щоб врятувати мене - а, я через це, втратив до неї почуття" зізнався Волошин

Популярні новини зараз

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Показати ще

Вже після розриву пари, Анна Трінчер почала присвячувати час собі, розвиватися та знаходити себе. Саме тому, Волошин побачив в ній ту дівчину, якій він освідчувався. Зараз в хлопця починають з'являються почуття. Можливо, вони ще возз'єднаються.

Олександр Волошин, фото: Instagram

"Я знову бачу її тією, якою вона була. Я не буду голосно заявляти, але я бачу ту дівчину, якій я освідчувався. У мене щось знову з'являється всередині. Може, варто ... Я не знаю, як воно буде далі" - зізнався Олександр.

Не пройшла повз висловлювання колишнього і Анна Трінчер. Відповідь вона розмістила в Інстаграм. Вона порадила дівчатам робити висновки та вчитися на чужих помилках. Співачка сподівається, що історія її кризи стане для багатьох повчальною.

Історія Анни Трінчер. Фото: скрін Інстаграм

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, історія закінчена: Анна Трінчер та Олександр Волошин оголосили про розлучення

Раніше портал Знай інформував, "Вони тупі": Олександр Волошин зізнався, що розумнішу за Трінчер ще не знайшов

Також наш портал повідомляв, військові поставили Волошина на місце, пояснивши, чому йому не потрібно боятися ТЦК: Ніхто нікого в окопи не заганяє "