Катя Нікітіна, популярна українська учасниця гурту гумористок "Жіночий квартал", яку українці полюбили за веселий характер, шикарну фігуру та… легку шепелявість, показала, що вона ще має проблеми з очима.

Жартівливе фото з ліфта розвеселило шанувальників.

Катя Нікітіна. Фото: Instagram

Катя Нікітіна позує у верхньому одязі — довгій куртці та панамці. Вона звела очі в купу, і виставила губки вперед "качкою", під час прослуховування популярної треку молодіжної групи NAZVA "Сігеле-мігеле". Схоже, ніби у Катерини косоокість.

Дівчина одягнена в білий теплий, а куртка в неї розстебнута. Своє фото красуня підписала одним словом "mood". Зазвичай дівчина позує в одязі по фігурі, що підкреслює струнку і привабливу статуру зірки, також Катя любить вправи з жердиною, і не рідко дражнить передплатників шаленими відео, демонструючи своє вміння.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Катя Нікітіна. Фото: Instagram

Варто зазначити, що нещодавно Катя презентувала пісні у своєму виконанні, проте більше про пісенну кар'єру дівчина на своїй сторінці в соцмережі не згадує.

Катя Нікітіна. Фото: Instagram

Зазвичай під повідомленням у Каті збирається багато коментарів, але цього разу вигляд дівчини, можливо, налякав шанувальників. Криворіжці тільки захотіли бачити красуню у своєму місті: "Коли в Кривбас", – питав єдиний коментар.

Скриншот коментарів

Нагадаємо, що Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" дорвалася до пілота-винищувача: "Тож привітали".

Раніше ми повідомляли, що Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" не збирається зупинятися на відвертих танці: "Мені запропонували зробити...".