Доктор Бетсі Гранч знайшла ефективний спосіб позбутися зайвої ваги та утримувати бажані показники протягом тривалого часу.

Вона відмовилася від популярних дієт та перейшла на харчування з високим вмістом білка у поєднанні з періодичним голодуванням. Раніше американка спробувала багато різних дієт, проте жодна з них не принесла бажаного результату. Переломний момент настав у 2018 році, коли після травми вона усвідомила необхідність кардинально змінити спосіб життя.

Доктор Бетсі Гранч, скріншот: Youtube

Зрештою, за півтора року Бетсі вдалося скинути 22,6 кг зайвих кілограмів. Згідно з інформацією, опублікованою виданням Business Insider, жінка вирішила спробувати метод періодичного голодування – вживати їжу протягом 6 годин на добу. Дослідження свідчать, що ця техніка не підходить усім, але деяким допомагає дотримуватися необхідного дефіциту калорій.

Крім того, доктор Гранч замінила фастфуд та важку їжу дієтою з високим вмістом білків, цілісних продуктів та меншою кількістю вуглеводів.

Популярні новини зараз

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

"Як тільки я почала впроваджувати ці зміни, вага стрімко пішла вниз", – констатує Бетсі.

Водночас, вона визнає, що спочатку було дуже складно перейти від триразового харчування до одного або двох. Щоб подолати голод, жінка вживала багато кісткового бульйону та води.

Доктор Бетсі Гранч, скріншот: Youtube

За кілька місяців такий графік став звичним. Навіть після досягнення цільової ваги Бетсі продовжує дотримуватися періодичного голодування як оптимального для неї режиму харчування.

Нагадаємо, чому від хліба краще не відмовлятися, якщо хочете схуднути: вся правда про борошняний продукт

Як повідомляв "Знай.uа", любіть з ранку випити чашку кави - будьте готові до печії: кому і чому заборонено це робити

Знай.uа писав, вчені вилікували рак одним уколом: пацієнтам заради "лікування" довелося захворіти на грип