Відома на весь світ провидиця Ванга, яка передбачала події майбутнього з незвичною точністю, родом з Болгарії.

Зараз, в цій країні проживає Іскра Караколєва, яку прозвали "Вангою з Бистриці". Саме вона дала прогноз стосовно війни в Україні та Ізраїлі. Про це пише місцеве видання "Телеграф".

Кадри з війни. Фото: скриншот. YouTube

До провидиці ось вже 45 років приїжджають люди, щоб дізнатись своє майбутнє. Вона з точністю розповідає про нього та допомагає людям. Саме тому журналісти вирішили запитати у неї про війну в Україні та чи швидко вона закінчиться.

Провидиця розповіла, що війна в Україні може закінчитись вже в скорому часі. А ось конфлікт, який ми спостерігаємо у Ізраїлі може стати набагато гіршим. Вона додала, що у нашій країні бої будуть тривати мінімум до цього літа, однак не сказала, що війна закінчиться в 2024 році.

Популярні новини зараз

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Кадри з поля бою, війна в Україні, скріншот з відео

Та все ж, вона наголосила, що до кінця війни в Україні залишилось зовсім небагато часу і війна вже йде до свого завершення.

Стосовно Ізраїлю, за словами провидиці, вона бачить, що конфлікт стане ще гіршим і може призвести до фатальних та трагічних наслідків. Вона додала, що хоче помилятись стосовно цієї ситуації. Але поки що, це видіння, яке пророкує майбутнє.

Ізраїльське ППО, скріншот: YouTube

Журналісти також задали питання стосовно Третьої світової, якою так лякають людство. Проте вона заспокоїла і наголосила, що цьому статись не дадуть, і вона у майбутньому цього не бачить. Тож закликала не нагнітати паніку, адже такого масштабного конфлікту не буде точно.

Нагадаємо, портал Знай, інформував, розмова з Ярославом Мудрим: екстрасенс пояснила, чому росія напала на Україну

Раніше на порталі Знай повідомлялося,"може забрати життя багатьох": екстрасенс пояснила, чи готова росія до використання ядерної зброї

Також, наш портал інформував, "екстрасенсів просто немає": відомий український режисер розповів правду про популярні шоу