Цього року американські зоопарки вирішили позмагатись у своїх конкурсах та розвагах на День Святого Валентина. У Сан-Антоніо у США вигадали цікаву бізнес-ідею на день закоханих.

Там пропонують придбати таргана, назвати його іменем свого колишнього та згодувати місцевим тваринкам. За таке задоволення доведеться викласти 10 доларів. Про це розповіли в UPI.

Таргани в зоопарку. Фото: скрін сайту

Для тих, кому таргани не підходять, можна купити овоч і провернути з ним таку ж дію. А от, якщо два цих варіанти не підходять, то викладайте 25 доларів та купуйте мишу.

Це не просто бізнес-ідея, а й благодійна акція, адже зібрані кошти зоопарк направить на збереження рідкісних тварин у Техасі.

Популярні новини зараз

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Минулого року на День Святого Валентина до цього зоопарку за цією послугою приїхали понад 8000 осіб з 30 країн світу та 8 штатів.

Таргани в зоопарку. Фото: скрін сайту

А от за 150 доларів зоопарк може записати цю трапезу на відео та надіслати колишньому обранцю.

Це не єдиний зоопарк в США, який цей день "присвятить" тарганам. Так, у Бронксі зоопарк пропонує за деякі кошти взяти під опіку таргана та назвати його іменем свого кохання. Окрім того, пропонується придбати сувенірну продукцію у вигляді тарганів. Також одна з цікавих послуг – віртуальне побачення за участі таргана. Благодійний внесок для того, щоб дати "кохане" ім'я таргану всього 15 доларів. Для цього там доступні понад 10 тисяч комах.

Нагадаємо, портал Знай інформував, поїв, і ділом зайнявся: Кім Кардаш'ян презентувала "солодку" сукню до Дня Святого Валентина

Раніше на порталі Знай повідомлялося, ведмедів хочуть винищити заради мешканців сіл - "у черзі" за вовками

Також наш портал інформував, наречена в наручниках, а наречений у бігах: кохані не встигли обмінятися обручками на весіллі, як приїхали копи