Для глядачів приготували новий серіал, який допоможе не лише поринути в фантастику, а й "пошевелити" мізками.

Американська компанія Apple опублікувала трейлер майбутнього науково-фантастичного серіалу під назвою "Сузір'я" (Constellation).

Кадр трейлеру серіала "Сузір'я". Фото: скрін відео

Головною героїнею серіалу стане астронавтка, яка змушена екстрено повернутися на Землю. Як обіцяють засновники "Сузір'я", це повернення буде оповите таємничими подіями та науково-фантастичною дивиною. Після перегляду у глядачів залишиться багато питань, серед яких: "Що ж там з нею сталося?"

Кадр трейлеру серіала "Сузір'я". Фото: скрін відео

Популярні новини зараз

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Існує багато версій подій - фальшиві спогади, мудрування з штучним інтелектом. Але все стане на місця лише після випуску новинки.

Головні ролі втілять зірка серіалу "Пуститися берега" Джонатан Бенкс та Джуліан Луман, Вільям Кетлетт, Джеймс Д’Арсі та Барбара Сукова.

Цікаво, що сценарій до майбутньої стрічки написав Пітер Гарнес, який свого часу присвятив немало часу для створення епізодів легендарного серіалу "Доктор Хто".

Доктор Хто. Фото: скрін

Режисером стала Мішель Макларен, відома списком своїх творінь. Серед яких епізоди "Гри престолів" та "Пуститися берега".

Прем'єрний показ серіалу почнеться з трьох епізодів, після чого нові серії виходитимуть щосереди на стримінговій платформі Apple TV. Початок виходу запланований на 21 лютого 2024 року.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, Джон Сноу під час зйомок "Гри престолів" пиячив "по-чорному": "Люди ставилися до мене як до.."

Раніше портал Знай інформував, "Джентельмени" Гая Річі перетворяться на серіал: коли чекати на Netflix

Також наш портал повідомляв, шпигунський камбек: новий серіал "Містер та місіс Сміт" вже готується підірвати екрани