У квітні минулого року на поточному заході Max компанія Warner Bros. Discovery струсила шанувальників Гаррі Поттера анонсом нового серіалу, який обіцяє заново занурити нас у світ чаклунства, про який мріяла вся шанувальникська армія Дж.К. Роулінг.

Цей проект стане нічим іншим, як точною адаптацією всіх семи книг про хлопчика-чарівника. Про дату виходу та творців інформацією поділився Deadline.

Серіал "Гаррі Поттер" / фото: скріншот Youtube

Що на нас чекає у новому серіалі?

Кейсі Блойс, голова та генеральний директор HBO & Max Content, запевнив, що серіал глибоко зануриться у кожну зі знакових книг, створюючи атмосферу, яку шанувальники цінували усі ці роки.

Популярні новини зараз

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Обіцянка "точної адаптації" гарантує, що на глядачів чекає зустріч із довгоочікуваними персонажами та захоплюючим сюжетом.

Хто ним займатиметься?

Команда, відповідальна за новий проект, є унікальним поєднанням британських та американських талантів з великим досвідом роботи в жанрах фентезі та наукової фантастики.

Марта Хіллієр, Кетлін Джордан, Том Моран і Майкл Лесслі — ці імена стоять за такими успішними серіалами та книгами, як "Останнє королівство", "Голодні ігри", "Година Диявола" та інші.

Серіал "Гаррі Поттер" / фото: скріншот Youtube

Коли зустрінемося з Гаррі Поттером?

Очікується, що чарівні пригоди Гаррі Поттера повернуться на екрани у 2025/26 році. Warner Bros. Discovery робить ставку на повернення Гаррі Поттера якнайшвидше, щоб шанувальники знову поринули у чарівний світ.

Також наш портал інформував про хлопчика, який прийшов помирати: геймери склали список найскладніших хрестарів з ігор про Гаррі Поттера

Раніше Знай.ua писав, "Один дома" по-українськи: хто з наших зірок міг би зіграти Кевіна Маккалістера, його родину та грабіжників

Вам буде цікаво дізнатися, після успіху "Hogwarts Legacy" геймерам пообіцяли повноцінну гру про квідич: проходять тести