"Мисливці за привидами" повертаються у справі з новим трейлером другої частини, "Крижана імперія". Цей фільм не тільки є продовженням культової серії, але й водночас є свіжим стартом для улюблених персонажів.

Новий трейлер, представлений компанією Sony Pictures, подарував фанатам кіновселенню можливість знову поринути у паранормальні пригоди.

Головні герої повернуться в динамічний світ Нью-Йорка і поєднають свої сили з досвідченими мисливцями за привидами з оригінальних фільмів.

Режисером сиквела став Гіл Кінан, відомий за такими фільмами, як "Полтергейст" та "Дом-монстр". Глядачі знову зустрінуться зі знайомими особами, включаючи Пола Радда, Білла Мюррея, Фінна Вулфхарда та Дена Ейкройда, і вирушать у нову захоплюючу пригоду у світі містики та сміху.

Популярні новини зараз

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Прем'єра фільму запланована на 22 березня 2024 року, і, незважаючи на недавнє зрушення дати, це дуже вдалий хід, оскільки картина вийде на честь 40-річчя франшизи.

Sony Pictures явно знають, як зробити повернення "Мисливців за привидами" таким, що по-справжньому запам'ятовується. Адже, як кажуть, привиди не старіють, вони просто стають класикою.

Також наш портал інформував, що зірку "50 відтінків сірого" мало не вбили гусениці: гра в гольф могла обернутися трагедією

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що Ікінг і Беззубік знову повернуться на екрани: хто зіграє в новому ремейку "Як приручити дракона"

Вам буде цікаво дізнатися про небезпечну закуску під фільми: дієтологи назвали вагому причину відмовитися від попкорну