Відома співачка Євгенія Власова вперше за довгий час заявила про себе, давши інтервю Rostyslove Production. Згадала вона про людей-зрадників своєї країни, зокрема зайшла мова і про співвітчизницю – Таїсію Повалій.

Повалій залишилась у росії після повномасштабного вторгнення та активно підтримує окупацію територій та вбивство українців.

Повалій із сином, фото Instagram

Власова акцентувала увагу на тому, що вона чула, що говорила зрадниця, і їй за це дуже соромно. Також, як вона вважає, що всі українські артисти які стали на бік Росії після початку повномасштабного вторгнення – не сповна розуму.

"Я відчуваю іспанський сором. Але у мене є таке відчуття, що хтось там стоїть за камерою з приставом, тому що нормальна людина у здоровому глузді таке говорити не може", – розповіла про свої відчуття артистка.

Популярні новини зараз

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Показати ще

Євгенія Власова, фото: Instagram

Загалом, за думкою Власової, поведінка Повалій і її виконання українських пісень на пропагандистських концертах – ганьба та знущання. Так вона думає і про росіян, які крадуть українські пісні.

Таку поведінку вона порівняла зі знущанням над жертвою ґвалтівника. І росія у такій ситуації вже два роки, коли попри незаконні да насильницькі дії її все ж намагаються виставити у гарному світлі.

Костянтин Меладзе. Фото Instagram

Також в інтерв’ю вона розповіла про спілкування зі своїм кумом Константином Меладзе. Акцентувала увагу на тому, що вони спілкуються на духовні тематики та часто листуються.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "В*гіна в халаті": зрадниці України Регіні Тодоренко зробили привабливу пропозицію

Раніше наш портал інформував, Ані Лорак з бійцями ЗСУ справила фурор серед росіян: "Танки не купує, але..."

Також, портал Знай інформував, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі стала "Машею" без ведмедя на радість окупантам