Багато років тому, задовго до сучасних обставин та подій, на території високих карпатських гір проживав старець-самітник, він носив ім'я Євменій. Свого часу старець передбачив не лише жорстокий напад російських окупантів на Україну, але й поділився пророцтвом щодо фінальної частини цієї битви.

Про це стало відомо завдяки свіжому відео на YouTube-каналі "Український молитовник".

Карпати, скріншот: YouTube

Що відомо про старця-самітника?

Євменій походив із простої, але дуже побожної селянської родини. Усе своє життя він присвятив проповідництва слова Божого: оселившись у монастирі в долині між гір, він навчав молодих ченців. А потім, коли постарів, вирушив високо в гори і став пустельником.

Пророцтво старця Євменія, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Які пророцтва залишив старець

- Час приходить, коли великі випробування сколихнуть землі, які плакатимуть від втрат, але й гордо стоятиме перед обличчям викликів. Землі, де кожен камінь, кожне дерево відзначено мужністю та відвагою.

– Україна – земля воїнів та поетів, переживе часи темряви, але її дух залишиться незламним. Зійдуть вони на полі бою не за славу та здобутки, а за майбутнє своїх дітей, за мир на своїй землі. І хоча ніч буде глибокою, зірки надії та мужності завжди світитимуть яскраво на їхньому шляху за свободу та свободу.

- Боротьба буде жорстокою, але серця їх будуть міцними, як сталь, - пророкував Євменій, очевидно, маючи на увазі сьогоднішні події.

Далі старець назвав рік, коли на Україну прийде довгоочікувана перемога.

Пророцтво старця Євменія, скрін: YouTube

"У 2024 році, коли весна розквітне надіями, вони побачать світло Перемоги - ворог відступить, тому що сила духу і єдності виявиться переможною. Але пам'ятайте - Перемога прийде не просто так, вона вимагатиме жертв, молитов і безмежної віри, кожен крок до неї буде важливий, кожна молитва, кожен вчинок вимагатиме мужності та жертовності... І коли світ повернеться, заживуть рани, а небо засяє чистіше, ніж будь-коли, народ України зведе пам'ятники своїм Героям, співатиме пісні про їхню відвагу та мужність і пам'ятатиме їх завжди", - передбачив самітник.

Він також передбачав, що після перемоги Україна небачено розквітне та стане взірцем для всього світу. Українці покажуть світові, чого можна досягти, якщо є віра в Бога, а в суспільстві панує згода.

Нагадаємо, масовані обстріли за новою схемою: таролог розповіла про плани окупантів на лютий.

Раніше повідомлялося, допомагають тільки добрим: 6 заклинань на удачу від провидиці Ванги.

Також, "Україна матиме...": карпатський мольфар здивував пророцтвом про загибель путіна.