Дмитро Шуров – відомий музикант, висловив свою думку стосовно мобілізації артистів. Про це він розповів у інтерв’ю для HV.

Він з музикантами своєї групи підтримують ідею того, що люди мистецтва – незамінні одиниці у своїй сфері і повинні отримувати відстрочку від мобілізації, що зветься бронею. Дмитро Шуров також акцентував увагу на тому, що артистів ніким неможливо замінити, і їх потенціал варто направляти у правильне русло.

Pianoбой (Дмитро Шуров), екс-піаніст гурту "Океан Ельзи"

Наприклад, за словами Шурова, є музиканти, які дають благодійні концерти та гастролюють і вносять вагомий вклад в допомогу військовим. Тому вони, звичайно, будуть ефективними саме на сцені. А на фронті від них справжньої користі буде мало. Його бачення – це артисти, які постійно підтримують суспільство та надають йому нові сенси.

Багато артистів окрім музикальної діяльності є підприємцями, які активно та справно сплачують податки до бюджету України. Тим самим вони підтримують економіку.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Pianoбой (Дмитро Шуров), екс-піаніст гурту "Океан Ельзи"

Цінність артистів, за словами музикантів ще і в тому, що вони не отримують допомоги від держави і справляються самотужки. Тобто держава не витрачає на артистів цінний ресурс, а вони ще й надають його додатково. Тож держава може бути зацікавлена в "броні" таких людей.

Водночас, він підкреслив що це питання досить чутливе, адже йдеться про життя людини, яка є для когось незамінною. Тож емоційно це питання досить важке і на нього відповісти непросто.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська навчила українців тонкощам з іграшками: "Тобі по барабану"

Раніше наш портал інформував, Олена-Крістіна Лебідь показала, як не лінується Павло Розенко: "Візьміть у руки серветку

Також наш портал повідомляв, Pianoбой показав справжню романтику в прифронтовій зоні: "Від красивої пані у формі..."