Скандально відома блогерка з міста Дніпро Ганна Алхім, яка нещодавно записала "веселе" відео на тлі стелли із загиблими українськими героями, знову вирішила привернути увагу до своєї персони. Цього разу дівчина відповіла у різкій формі своїм передплатникам у соціальній мережі Instagram.

Також відомо, що Анна Алхім проходить перевірку щодо фінансового моніторингу, тепер фінансові установи перевіряють її на предмет "відмивання" фінансових коштів.

Наразі Ганна відпочиває далеко за межами Батьківщини, проте планує повернутися до України. У своїх Stories Анна Алхім веде бесіди про "міньєти, анальний секс, а також про свій графік вживання марихуани".

Stories Анни Алхім, скріншот: Instagram

Про фінмоніторинг пише Telegram-канал "Київський рух": "Працює комп'ютерна програма, яка оцінює операції кожної людини на підозрілість. Вручну кожну операцію ніхто не досліджує. Але якщо людина починає робити підозрілі операції, то біля її імені загоряється умовна "червона лампочка", і тоді його починають перевіряти вручну та уважно".

Популярні новини зараз

Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують

Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці

Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання

Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина

Показати ще

Stories Анни Алхім, скріншот: Instagram

Також нагадаємо, що до повномасштабного вторгнення російських окупантів Ганна Алхім називала путіна "впливовим чоловіком" та "красенем". Відомо, що ситуація з фінмоніторингом торкнулася багатьох блогерів, усі пройдуть перевірки.

Нагадаємо, аматор росіян і "запрошений артист" Нацопери України: танцюрист, що хвалив агресора, виступає в Києві.

Раніше повідомлялося, що блогерка з Дніпра Ганна Алхім осквернила пам'ять українських героїв російською попсою: "Я не дивилася...".

Також, віддали життя за Україну, а їх кинули на сміття: на київському цвинтарі справжнє жіття.