Лоліта Мілявська – опальна співачка, що народилась в українському Закарпатті, "відмолює" гріхи перед Кремлем. Після "голої" вечірки багато зірок на росії потрапили у немилість та змушені "заробляти" собі репутацію заново.

Путіністка не єдина, хто вислужується за гріхи. До цього Філіп Кіркоров – також поїхав рятувати кар’єру до окупованої Горлівки, де заспівав своїх пісень пораненим окупантам.

Лоліта Мілявська. Фото: скрін відео

Лоліта вирішила завоювати прихильність влади дещо іншим способом. Вона поїхала до окупованої території, щоб відновити там храм. А окуповане місто вона з гордістю назвала "новою територією росії".

Ще місяць тому у неї була зовсім інша поведінка – вона насміхалась над своїми хейтерами. А вже зараз риторика зрадниці змінилась, адже концерти почали масово відміняти, фанати почали відписуватись. Вона вийшла в ефір у халаті і поскаржилась на життя. Цим вона збиралась підкупити фанатів та надавити на живе.

Популярні новини зараз

Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Водіям дали всього 10 днів: як уникнути неочікуваних штрафів

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Показати ще

Лоліта Мілявська. Фото: Instagram
Лоліта Мілявська. Фото: Instagram

У своєму відео вона нагадала, що першою пішла давати концерти в тимчасово окупованому Донецьку та Луганську. Згадала, як співала перед окупантами і ті плакали під її пісні. Але це все недолугі спроби виправдати свою поведінку.

Не забула згадати і свої виступи у Криму, нескінчені поїздки у госпіталі до окупантів і багато іншого, щоб задобрити своїх фанатів. Попросила і лояльності від росіян, адже, за її словами, в Україні її зневажають та не пускають сюди.

Лоліта Мілявська, скріншот: Youtube

Після всієї маячні вона вирішила нагадати про свою нову місію: відновлення храму в окупованому місті і призвала росіян радіти цьому. Але забула вказати, що цей храм, можливо, буде побудований на кістках та крові невинних людей.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, тільки розлучився і вже нове весілля: скандальний Ступка зізнався, де "туситиме"

Раніше наш портал інформував, б'ють на сполох та звертаються до зоозахисників: підписники кота Степана підзрюють, що його викрали

Також портал Знай повідомляв, закінчились криваві рублі: путініст Кіркоров поїхав у Горлівку розважати окупантів