Цього року на пісенному конкурсі Євробачення, Україну представлятимуть Jerry Heil та Alyona Alyona з піснею Teresa & Maria. Однак не всі залишилися в захваті від такого вибору суддів та голосування.

Відомий режисер та дизайнер Олексій Залевський заявив, що текст обраної пісні розібрати неможливо. Ба, більше зрозуміти про що йдеться в композиції йому допомогли субтитри. Про це чоловік розповів в інтерв'ю ТСН.

Олексій Залевський. Фото: скрін Ютуб

"Чесно скажу: "Друзі, ви серйозно?". Я жодного слова не зрозумів. Ви всі глухі чи я ідіот?… Я розумію, що це модно, коли приглушений вокал. Але текст має бути якийсь, а не набір звуків. З погляду саундпродюсера, не розумію. Може вони на якихось високих частотах співають, які я не чую. Ну реально, розібрати текст неможливо… Ця пісня ну таке. Скажімо так" - зазначив дизайнер.

Не пройшов повз Залевський і пісні гурту KALUSH, яка принесла Україні перемогу на міжнародному пісенному конкурсі. За словами режисера композиція чудова і навіть якби не війна, то першість дісталась би нам все одно.

Популярні новини зараз

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Kalush Orchestra. Фото: instagram.com/kalush_oficial/

Представниці від України виступлять в Мальме вже 7 травня в першому півфіналі, а оголошення переможців - гранд фінал, запланували на 11 травня.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Масове повстання, вбивство лідерів кремля...": лідер "Бумбоксу" Андрій Хливнюк розкрив умови виконання російськомовних хітів

Раніше портал Знай інформував, Аліна Гросу знову влізла у весільну сукню після "трагедії" з росіянином Полянським

Також наш портал повідомляв, Оля Полякова розповіла про ранок після бурхливої ​​ночі з новим чоловіком: "Чому він мені не подзвонив?"