Торговці та покупці скаржаться на занепад колись жвавого британського містечка Браунгіллз, що нині більше нагадує пустелю, де "щурів більше, ніж людей".

Це екс-шахтарське поселення було чудовим місцем аж до 1950-х років. Протягом наступних десятиліть сюди їздили люди з усієї Британії, щоб відвідати знаменитий місцевий базар, доки він не закрився у 2010 році. Про це повідомляє Birmingham Live.

Місто "щурів", скріншот: Youtube

В даний час торговий центр Ravens Court пустує. Незважаючи на плани компанії Aldi придбати цей об'єкт у 2022 році, будівля досі забарикадована та закрита для відвідувачів.

"Браунгіллз був чудовим місцем у часи ринку. Люди їхали сюди поїздами з усієї Британії. Тепер все занепало. В окремих районах міста є проблема з щурами на вулицях – їх тут більше, ніж людей", – розповідає керівник компанії Stroker Fishing Tackle.

Популярні новини зараз

"Лічені миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил Україні у війні

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Показати ще

Місто "щурів", скріншот: Youtube

[quote author=""]Також розчарований браком інвестицій та модернізації та 61-річний місцевий житель Локі. "Це л*йно. Вмираюче місто - всі магазини закриті, ознак відродження майже немає", - заявляє він.

Проте представник міськради Едріан Ендрю стверджує, що ситуація не така катастрофічна. За його словами, останні 15 років Браунгіллз отримав вигоду від значного житлового будівництва в центрі та торговельній зоні. Загалом близько 50 мільйонів фунтів інвестицій дозволили звести чи відремонтувати 480 будинків.

Нагадаємо, "думали, я не знав?": наречений зганьбив наречену перед усіма

Як повідомляв "Знай.uа", молоду жінку вважали мертвою, але вона "воскресла" у мішку для трупів

Знай.ua писав, хлопчик народився з аномально великою мовою - лікарі провели унікальну операцію