Українська порнозірка Юлія Сенюк, відома як Джозефіна Джексон, емоційно висловилася в мережі Instagram щодо того, чому люди так активно підтримують фінансування дронів, але залишають поза увагою збори коштів на протезування для ампутованих ветеранів.

У своїй Stories у Instagram вона звернулася до медійних особистостей, висловлюючи подив з приводу того, чому блогери та мільйонери не надають підтримки ветеранам з ампутацією.

Юлія Сенюк допомагає ветеранам у реабілітації / фото: Instagram

[quote author=""]"Питання до медійних людей... чому всі збирають на дрони, і в той же час ігнорують проблему фінансування ампутованих військових? Чому жоден блогер мільйонник не зробив жодного збору для наших Героїв з інвалідністю?"[ /quote]

На її думку, збір коштів на дрони набагато помітніший і приносить більше хайпа, ніж фінансова допомога ветеранам з ампутованими кінцівками.

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Юлия Сенюк / фото: Instagram

"У мене є й відповідь: бо це не так голосно і хайпово! Тому мене майже ніхто і не підтримав із великих блогерів. А ви уявіть просто скільком військовим з ампутаціями допоміг би Лачен, якби ті 300 млн віддав не СБУ, а на протези та реабілітацію?" — запитує Юлія.

Юлія народилася у Львівській області і, незважаючи на свій незвичайний профіль діяльності, не втрачає своєї відданості підтримці українських військових. Нещодавно вона виклала відео, в якому допомагає військовим у процесі реабілітації в басейні.

Раніше ми писали про те, що порноактриса з Одеси начепила герб на інтимні зони: українці вимагають покарання

Крім того, Знай.ua повідомляв, що з ексологіня похвалилася передплатникам, що може собі дозволити повезти свого чоловіка на Мальдіви: гроші дівчина заробляє не лише навчанням