Представниця України на конкурсі "Міс Європа" Мілена Мельничук поділилася шокуючими деталями цькування з боку російських суперниць та організаторів. У своєму Instagram вона розповіла, що її звинувачували в нацизмі, погрожували фізичною розправою, а її особисте життя атакували.

Дівчина розповіла , що організатори конкурсу зіштовхували її з російською учасницею, змушуючи їх фотографуватися разом.

Мельничук на це, природно, відреагувала негативно, після чого зіткнулася з погрозами та тиском:

"На мене хлинув хейт від росіян, видаляли Instagram, дзвонили на особистий номер, погрожували, що по IP знайдуть, де я, і уб'ють мене і мою родину. Називали нацисткою та фашисткою. Погрожували ракетами на моє місто. і казали, що прифотошопили моє обличчя до порно і всюди вже виставили", - розповідає дівчина.

Популярні новини зараз

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

Художник по костюмах дав їм однакові вбрання, а хореограф вимагав стати поряд із росіянкою на сцені, і її думка його не хвилювала.

Віце-міс із Росії принижувала Мельничук у прямому ефірі, а після фіналу стався ще один скандал, коли білоруська учасниця, будучи в алкогольному сп'яніння, прямо в автобусі висловила принизливі фрази та погрози на адресу української конкурсантки.

За словами Мельничук, вона зіткнулася з грубістю та глузуваннями навіть з боку хореографа, який глузував з неї прямо на сцені.

"Під час самого фіналу цей самий хореограф кричав мені на сцені "хохлушка". Коли я виставила сторис, що хочу дискваліфікуватися з конкурсу, організатори почали мені загрожувати і навіть вривалися в номер із погрозами", - каже Мельничук.

Наприкінці українська красуня додає, що її негативний досвід становить лише 5% від усього пекла, яке сталося під час конкурсу.

Нагадаємо, " Друг України" Том Круз почав зустрічатися з росіянкою - заради неї б'ється в іншій країні.

Раніше ми писали про те, що так виглядає шизофренія? Росіяни видали дошкільнятам автомати, і змусили повзати льодом