Популярна у соціальних мережах та на телебаченні українська співачка, зірка романтичного шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч вирішила нагадати казахстанському поп-виконавцю Jah Khalib, як він на початку війни, перебуваючи в укритті, освідчувався в любові до України.

Схоже, що співачка помітила, як музикант знову готовий "танцювати під дудку росіян".

Про це стало відомо завдяки свіжій Stories Злати Огнєвіч у соціальній мережі Instagram.

Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

Злата Огнєвіч згадала, що 24 лютого 2022 року вона записувала Stories, де висловлювала подяку ЗСУ та щиро сподівалася на світ.

Популярні новини зараз

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

До речі, вона зазначила, що на той час у Києві знаходився і репер Jah Khalib із вагітною дружиною-українкою. Тому в перші дні повномасштабного вторгнення він із обраницею ховався у столичному укритті і навіть у Stories казав, що "любить і пишається" українцями.

Stories Jah Khalib, скріншот: Instagram

Втім, у річницю жахливої ​​війни в Україні Огнєвіч зазначила, що невдовзі після цього виконавець виїхав до країни-агресора і зараз після цинічних вибачень перед росіянами продовжує заробляти криваві рублі.

"Записуючи цю Stories, я ще не знала, що ночуватиму на парковці... А серед нас у ті ночі був і Джа Халіб зі своєю вагітною дружиною, який бачив і розумів усе, що так любив Україну та Київ... І який потім мовчки виїхав на Росію і тепер любить Росію та маскву...", — обурено написала Злата.

Jah Khalib. Фото: Instagram

До повномасштабного вторгнення Jah Khalib деякий час проживав у Києві та дружив із українськими артистами. Зокрема, записував спільні пісні та з'являвся на зйомках українських шоу.

Втім, після війни зрадник безсоромно "перевзувся" і тепер виправдовує свою втечу в РФ тим, що "більша частина слухачів живе в Росії". Нині репер замовчує війну.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч пережила найбільший "гастрольний" жах: "Досі всю трясе".

Раніше повідомлялося, "У нього є позашлюбні діти": відьма розкрила таємницю особистого життя Андрія Данилка.

Також, всюди переслідував і погрожував вбити: Злата Огнєвіч зустріла чоловіка, який на неї напав.