В американському місті Порт-Ізабел жінка зловила незвичайну істоту, яка виявилася отруйним хробаком.

Про це пише USA Today.

Отруйна риба USA Today

Жінка на ім'я Алісса Рамірес рибалила на причалі разом із матір'ю, коли раптом із моря витягли істоту, невідому для них. Воно було вкрите голками, звивається і зовсім не було схожим на рибу. Жінки зняли істоту на фото та відео та надіслали ролик до департаменту парків та дикої природи Техасу. Фахівці розповіли, що це хробак виду Hermodice carunculata.

На щастя, Рамірес не торкнувся морської істоти.

Популярні новини зараз

Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще

Як виявилося, це був бородатий вогнепальний хробак, який може вводити потужний нейротоксин зі своїх крихітних щетинок на свої сторони, що може спричинити рану, яка відчуває, як опік, а біль може тривати годинами.

Отруйна риба USA Today

На щастя, я не повинна була його чіпати, тому що він відпустив мою наживку. По тому, як він рухався і червоного кольору, я знала, що його не можна чіпати. Я помістила його на перила пристані, я зробила відео та фотографії… Він хитався кілька хвилин, а потім сам упав у воду - сказала Рамірес

Бородатий вогненний черв'як живе в теплих мілководдях в Атлантичному океані і навколо нього, включаючи Мексиканську затоку. Це трохи схоже на нечітку гусеницю. Тіло може бути зеленого, оранжевого або іншого яскравого кольору, а невеликі пучки білої щетини вирівнюють його сторони, створюючи нечіткий вигляд.

Нагадаємо, що чоловік уловив рибу з повним ротом людських зубів: "Дочка хоче віддати Зубній феї".

Раніше ми повідомляли, що 51-річна жінка поїхала на побачення з новим знайомим, а за кілька тижнів її голову знайшли на пляжі: "Виклав у ТікТок".