В Україні знову зчинився шум навколо журналу Vogue, і цього разу суперечки спалахнули через обкладинки березневого номера. Все почалося з того, що на головній обкладинці з'явилися кадети Київського військового ліцею на тлі і модель Каріна Мазяр попереду – "не військова, а громадянська, що усміхається".

Ця фотографія входить до серії знімків Бретта Ллойда під назвою "Ukraine Today", яку представили у Vogue Ukraine Edition 5.

Журнал Vogue Ukraine / фото: Instagram

Фотограф працював у різних куточках України та змальовував повсякденне життя країни в умовах війни.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Він описує Україну як місце, де, незважаючи на лихо, зустрічаються добрі та талановиті люди, і висловлює бажання, щоб світова аудиторія побачила це.

Журнал Vogue Ukraine / фото: Instagram

Обкладинка викликала різні реакції у соціальних мережах. Деякі звинуватили журнал у виборі невдалого кадру та неправильному сприйнятті ситуації, а також висловили невдоволення тим, що на головній обкладинці не виявилася фотографія української військової командира підрозділу ЗСУ Оксани Рубаняк.

  • Ця обкладинка жахлива. Війна – це різанина, жах для людей і що? Vogue вирішив зробити обкладинку з моделями у солдатській формі. Що далі? Плейбою? Як вам не соромно.
  • З цією обкладинкою неправильно все, від громадянської моделі до радісного вайба підліткових журналів 90х у країні та часу, де ці діти можуть потрапити до м'ясорубки війни вже завтра. Кріейторам треба було зупинитись і подумати, що вони роблять.

Коментарі під публікацією / фото: скріншот Instagram

Однак є й ті, хто знаходить в обкладинці глибоке значення і висловлює підтримку.

Коментарі під публікацією / фото: скріншот Instagram

Коментарі під публікацією / фото: скріншот Instagram

Нагадаємо, " Львівобленерго" поставив мешканців на межу виживання: у відповідь на всі питання - "тупий ігнор"

Раніше ми писали про те, що "Погрожували ракетами": росіяни, білоруси і навіть організатори перетворили конкурс "Міс Європа" на справжнє пекло.