Катерина Осадча – популярна українська журналістка та телеведуча, яка стала відома завдяки шоу "Світське життя" на каналі 1+1.

Зірка заслужила на визнання не лише телеглядачів, а й фанатів у соцмережі Instragram.

Катя Осадча, фото із соцмереж

Телеведуча присвятила нову посаду своїй мамі, яка 27 лютого відзначала свій день народження. З такої нагоди вона знайшла безліч теплих слів та побажань, щоб зробити приємне рідній людині. Також Осадча щиро захоплюється тим, як живе та молодо виглядає її мама.

"Минулого року ми загадували, щоб цей твій День народження ми святкували вже без війни, не так швидко, але зараз ми впевнено дивимося вперед. Я щороку пишу, що хочу мати таку ж спрагу життя, краси та молодості, як мама, цей рік не виняток:) Сподіваюся, що цей ген у мене є 😇" - поділилася Катерина.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Скриншот из Instagram, Катя Осадчая

Мама зірки вже тричі бабуся. Горбунов та Осадча виховують двох спільних дітей і має ще старшого сина від першого шлюбу. Катерина вже сама замислюється над тим, якою бабусею буде, але зазначає, що є чудовий приклад.

"Не знаю, чи буду я бабусею трьох онуків, але я точно хочу бути такою бабусею 😅 Будь щасливою і такою ж красивою ❤️ Перемоги якнайшвидшою, а все інше ми зробимо разом!" - додала телеведуча.

Нагадаємо, що чоловік та двоє дітей не перешкода? Оголена Катя Осадча прикрила груди лише однією рукою.

Раніше ми повідомляли, що Катя Осадча знову зіткнулася з темним періодом і Юра Горбунов не врятує: "Не пропустити чогось ще гірше…".