Наразі знімальна група популярного серіалу від HBO, "Останні з нас", працює над створенням другого сезону. Фанати з нетерпінням очікують новин про кастинг до продовження історії, особливо після оголошення про приєднання Кейтлін Девер, відомої за фільмом "Ніхто не може тебе врятувати", до акторського складу в ролі співголовної героїні Еббі.

Серіал також залучив Ізабелу Мерсед з "Мадам Павутина" та Янга Мазіно з "Біфа" для втілення образів друзів Еллі – Діни та Джессі відповідно. Однак це не всі новини про кастинг, адже ми маємо ще чотири захоплюючі оголошення.

За інформацією, яка спочатку з'явилася на соціальних мережах Max, а потім підтверджена статтею у Variety, до акторського складу приєдналися Денні Рамірес (відомий за "Топ Ган: Меверік"), який втілить на екрані образ легковажного сусіда та найкращого друга Еббі, Менні.

Еллі Вільямс із The Last of Us, скріншот: YouTube

Теті Габріель (з "Ти") зіграє медика Вашингтонського Фронту, а Аріела Барер та Спенсер Лорд доповнять склад як Мел та Оуен, ключові фігури в любовному трикутнику Еббі. Ці оголошення залишають декілька персонажів Еббі, включаючи Джордана, Ніка та Лію, без акторів наразі.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

З урахуванням останніх новин про кастинг, зосередження уваги на друзях Еббі, а не Еллі, можна очікувати, що новини про ці ролі з'являться незабаром, якщо тільки цих персонажів не вирішено виключити з сюжету серіалу повністю.

Ті, хто знайомий з ігровою версією "Останні з нас частина II", знають, що ці персонажі стають цілями Еллі в її кривавому поході помсти, який приводить її з дому в Джексоні, Вайомінг, до постапокаліптичного Сіетлу.

The Last of Us: Part II // скріншот з гри

Наразі не ясно, які частини цієї історії будуть представлені у другому сезоні, оскільки шоуранер Крейг Мазін зазначив, що події другої частини, ймовірно, розтягнуться на кілька сезонів. Фанати чекають на підтвердження щодо актора, який зіграє Лева і дуже сподіваються, що Іан Александр повторить свою роль.

Але з урахуванням структури сюжету другої частини, не виключено, що він з'явиться не раніше третього сезону, якщо другий сезон закінчиться там, де багато хто припускає. Отже, новини про це можуть з'явитися лише через рік або навіть пізніше.

Раніше повідомлялося, що легендарна гра отримає продовження.