Депутат від "Єдиної Росії" Чебикін звернувся до співачки Орбакайте з проханням надати безкоштовні квитки для солдатів які тероризували мирне населення України. Під значним тиском співачка виконала "прохання", передавши їх через парламентарія.

Однак, відвідати військових у госпіталі артистка відмовилася, посилаючись на зайнятий графік, що не задовольнило депутата.

"Сподіваюся, що Кристина Едмундівна, будучи публічною особою, висловить свою громадянську позицію щодо "спеціальної воєнної операції" на своєму концерті в БКЗ "Октябрьський", — зазначив Чебикін.

Судячи з усього, це являється ультиматумом доньці Пугачової, яка продовжує відмовчуватися але і хоче виступати на росії з концертами.

Христина Орбакайте. Фото: Instagram

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Показати ще

Як відомо, Христина Орбакайте є відомою російською співачкою, актрисою та телеведучою, яка народилася 25 травня 1971 року. Вона є дочкою легендарної співачки Алли Пугачової та актора Миколи Орбакая. Христина виросла в атмосфері мистецтва та шоу-бізнесу, що, безсумнівно, вплинуло на її кар'єрний шлях.

Орбакайте почала свою сценічну кар'єру у дитячому віці, а перший великий успіх прийшов до неї з піснею "Май" у 1983 році. З того часу вона записала десятки альбомів та виконала безліч хітів, серед яких "Перелетная птица", "Май", "Солнце", "Без вины виноватые".

Особисте життя Христини також не залишається поза увагою ЗМІ. Вона була одружена тричі та має трьох дітей. Її син Микита Пресняков також обрав музичну кар'єру і виступає під псевдонімом NK.

Раніше Знай.ua вже писав, що путініст Кіркоров принизив свого фаната у візку на очах сотень росіян.