Кішки тісно переплелися з нашим життям, вони живуть у квартирах, але так само часто зустрічаються на вулиці, адже кішка волелюбна.

У народі котам приписують багато магічних властивостей і те, яку кішку зустрінеш, може бути вирішальним. Відомо, що чорна кішка, що перебігла дорогу, — до неприємностей. А що робити, коли трапляються кішки інших мастей.

Кіт. Фото: скрін youtube

Якщо перебігла дорогу сіра кішка

Це дуже хороша ознака, що говорить про закінчення фінансових труднощів. Кішку треба подякувати та приголубити її. Якщо ж поводитися з нею грубо, можна отримати проблеми зі здоров'ям.

Котик, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Перебігла дорогу руда кішка

Рудий кіт на дорозі – це добрий знак. Незабаром ви отримаєте хороші новини, прибуток, відбудеться радісна подія, яка захочеться відсвяткувати. Але якщо руда кішка перебігла дорогу перед автомобілем – будуть неприємності.

Котик. Фото: Youtube

Побачити білого кота

Біла кішка доставляє удачу та приємні сюрпризи долі. Побачивши білу красуню вдень, потрібно встигнути загадати бажання. А ось зустріч із білою кішкою вночі не така сприятлива. У темний час доби її краще оминати, оскільки вночі вона забирає везіння.

Котик, скріншот: Youtube

Триколірна кішка

Така незвичайна красуня, перебігаючи дорогу, може подарувати людині цілий щасливий тиждень. Така кішка віщує бездітним парам народження дитини, а тим, хто має дітей, принесе гордість за їх досягнення. Самотнім вона обіцяє зустріч другої половинки. Взявши в будинок триколірну кішку, ви знаходите ангела-охоронця.

Кішка. Фото: Youtube

Нагадаємо, чому кіт сивіє: українцям розповіли, що робити у разі появи сріблястості.

Раніше ми повідомляли, що довіру потрібно заслужити: як правильно поводитися з котом і налагодити з ним дружбу.