Недоступні жінки завжди створюють довкола себе ореол загадковості. Чоловіки найчастіше прагнуть завоювати серця саме таких.

Ми підготували для вас рейтинг найнедоступніших жінок за знаком Зодіаку.

Козеріг

Жінки-Козероги очолюють цей рейтинг. Вони довго зважуватимуть, чи починати з вами стосунки. А щодо весілля вирішуватимуть ще більше часу. Поки така жінка сама остаточно не вирішить, у вас немає шансів завоювати її серце. Окрім цього, представницям цього Знака дуже важко догодити, а на першому місці вона практично завжди має кар'єру. Це дуже важкий видобуток, який здасться в любовний полон, коли сам цього захоче. Більше того, жінка-Козеріг вибіркова в коханні, дуже вимоглива до потенційного партнера та скупа на романтичні почуття.

Мішель Обама за знаком Зодіаку Козеріг

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Лев

Представниці цього знака відрізняються гордістю та самодостатністю. Левиця любить, щоб її домагалися. Чоловікові, який хоче домогтися розташування такої дами, доведеться витратити багато часу, сил та грошей. Примхлива красуня обожнює красиві залицяння, дорогі подарунки, незвичайні сюрпризи та впевнених у собі чоловіків. Простіше кажучи, її любов і увага потрібно заслужити.

Красива дівчина, фото: Знай.ua

Риби

Третє місце цього рейтингу посіли жінки-риби. Закохати його до непритомності неможливо, вона завжди все оцінює з холодним розумом. Така дівчина тримає чоловіка на певній дистанції, дозволяючи доглядати себе, коли їй цього хочеться. Жінку-Риби необхідно завойовувати щодня.

Близнюки

Жінка-Близнюки постійно заграватимуть з вами, але завести з нею стосунки виявиться значно важчим, ніж ви очікуєте. Вона швидко і легко захоплюється, але так само швидко втрачає інтерес. Поки жінка-Близнюки випробовує до вас непідробний поїзд, вона буде поруч, але як тільки в її поле зору потрапить цікавіша людина, вона відразу ж забуде про вас. Важливий астрологічний факт: багато Близнюків віддають перевагу постійним відносинам вільні.

Красива дівчина, фото: Знай.ua

Нагадаємо про гороскоп на березень-2024 для всіх знаків Зодіаку: конфлікти Скорпіонів, обман Риб та проблеми Дів.

Раніше ми повідомляли про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоби потім не дивуватися.