Пол О'Грейді, відомий ведучий телепередач про собак, залишив за собою справжню спадщину. У своєму заповіті він виділив приголомшливу суму у розмірі 15,5 мільйонів фунтів стерлінгів. З метою піклування про своїх вихованців, Пол виділив лише 125 000 фунтів на їхній догляд.

Підлога померла у березні минулого року у віці 67 років. Причиною його смерті стала серцева аритмія. Підлога була відома своєю любов'ю до тварин і активною позицією в їхньому захисті.

Пол О'Грейді / фото: BBC

У той момент він знаходився вдома і, зважаючи на все, пішов із життя мирно, вживаючи марихуану. Ось, що розповів про його смерть чоловік Пола Андре Портазіо:

"У нас був звичайнісінький день, ми просто разом дивилися телевізор вдома, коли Пол сказав, що хоче заварити "чашку чаю" ​​- це був наш маленький код для розкочування ко*яка. Тому Пол пішов на кухню щоб заварити чашку чаю, приніс її назад, запалив і почав курити – і це був наш останній раз разом, останнє, що ми зробили. Він помер там, у своєму кріслі."

Популярні новини зараз

Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу

Показати ще

Пол О'Грейді / фото: The Mirror

Його смерть стала справжнім потрясінням для його шанувальників, і його спадщина продовжує жити у його роботах та благодійній діяльності.

Вона, до речі, зайняла майже центральне місце у заповіті Пола. Великі суми зі свого стану він пожертвував у притулок для тварин Баттерсі, де він знімав своє телешоу, "Армії Спасіння", а також іншим організаціям, які були йому близькі.

Пол О'Грейді / фото: The Big Issue

Також кошти були розподілені між його чоловіком, дочкою, сестрою, агентом та ще 9 кузенами. Важливий внесок він зробив і на захист дикої природи.

Підлога залишила значні суми для Індійського фонду дикої природи Wildlife SOS та Реабілітаційного центру орангутанів Сепілок на Борнео. Це стало відображенням його турботи про природу та живі істоти.

Таким чином, велике серце Пола та його спадщина досі продовжуватимуть надихати його фанатів піклуватися про тих, хто беззахисний, навіть коли його серед нас уже немає.

Варто нагадати про 6 0 млн гривень пушистикам: у Китаї жінка склала заповіт своїм улюбленцям

Раніше ми писали про те, що правила перебування в укриттях змінилися: що потрібно знати українцям