Мешканка Луїзіани (США) довгий час мучилася через шум у своїй підлозі, тому вирішила звернутися за допомогою до фахівців.

На допомогу прибув Джефф Хорьхофф — фахівець якраз із таких дивних явищ. Він одягнув спеціальний костюм і почав акуратно обробляти підлогове паркетне покриття. Коли паркет розкрили, то знайшли під ним тисячі гігантських істот.

Під шматком покриття жило не одне, а тисячі дзижчих істот, що скупчилися в одній точці.

Джефф відразу зрозумів, що це досить нешкідливі істоти – бджілки і якщо з ними правильно поводитися, людині вони не нашкодять. Бджілки взагалі дивні та цікаві істоти, які люблять облаштовуватись у незвичайних місцях.

Популярні новини зараз

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Тільки подивіться, як багато медових стільників ці маленькі трудоголіки вже встигли створити.

З'ясувалося, що ці спритні пустуни проникли всередину через щілину в підлозі. Хлопцям так сподобалося їхнє затишне містечко, що вони вирішили зробити його своїм будинком. Але коли мешканців стало надто багато галасу, особливо в нічний час, приховати було неможливо.

Хорхофф максимально акуратно транспортував будиночок комах до себе, адже там у нього вже влаштовано затишне лігво для видобувачів меду. До речі, з'ясувалося, що це вже не перший виклик Джеффа в цей будинок, тому пристрій був продуманий заздалегідь. Бідолаха він зазвичай забирає собі і насамперед завжди приступає до пошуків бджоломатки — королеви бджіл.

Щоб убезпечити головну комаху від загального вулика, Джефф навіть зробив спеціальний контейнер для обраних.

"Бджоли діють як згуртована спільнота, в якій кожна бджола має особливе завдання, яке йде на благо групи. Подібно до чернечого життя, бджоли віддані своїй спільноті і працюють разом для досягнення спільної мети. Причина, через яку я витрачаю багато часу на пошуки королеви, полягає в тому, що вона єдина бджола у вулику, яка відкладає яйця. Королева може відкладати до 2 тисяч яєць щодня. Я витрачаю стільки енергії на її пошук, тому що не хочу завдати їй шкоди”.

Нагадаємо, що любитель недосмаженого бекону обзавівся хробаками у мозку: диво врятувало життя.