У Великій Британії, де історія переплелася з сучасністю, розгорнулася надзвичайна подія, що стала нагадуванням про те, які несподівані таємниці можуть ховатися у звичайних речах.

67-річна Сью Берд і її 57-річний брат Джонатан ніколи не могли уявити, що їхня покійна мати Маргарет Гуд приховувала справжній скарб, який чекав на них після її відходу. Про це повідомляє Mirror.

Маргарет, яка пішла з життя у поважному віці 90 років, була справжньою колекціонеркою коштовностей. Однак вона ніколи не ділилася з дітьми своїм захопленням, залишаючи свою пристрасть до прикрас у таємниці.

Саме тому, коли Сью та Джонатан розпочали прибирання будинку після смерті матері, вони зовсім не очікували того, що на них чекало.

Популярні новини зараз

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Показати ще

"Ми знайшли кільце з сапфіром у звичайному помаранчевому пакеті з супермаркету, загорнуте в шкарпетку. Вона висіла на стіні біля дверей, і ми проходили мимо, навіть не здогадуючись, що прикраса була захована у всіх на очах" , - Розповідає Сью.

Ця перша знахідка стала лише початком. Сім'я ретельно оглянула кожен куточок будинку, і скрізь на них чекали нові відкриття – раритетні ювелірні вироби, розкидані по всьому приміщенню, наче крихітки таємниці, які очікували бути знайденими.

Нагадаємо, спостерігав за сардинами, а опинився у пащі хижака: 51-річний чоловік врятувався після "заглоту" кита

Як повідомляв "Знай.ua", любитель недосмаженого бекону обзавівся хробаками в мозку: диво врятувало життя

Знай.ua писав, чоловік вколов більше 200 вакцин від "корони", але тепер ним зайнялися вчені