Буває так, що звичайне фото може сфотографувати те, чого ніхто не очікував... смерть, мить до катастрофи і таке інше. Саме так сталося із американкою Меган Траутвайн.

Вісім років тому під час відвідин рідного брата Тоні Мартінезу у Нью-Йорку вона зробила фотографію на згадку, не підозрюючи, що це стане першою ознакою серйозних проблем зі здоров'ям. Про це повідомляє FOX 13.

"Ми чудово провели час. Коли твоя сім'я живе там, ти особливо сприймаєш ці вулиці", - зазначає вона.

Під час прогулянки Рокфеллерівським центром Траутвайн вона вирішила зробити селфі біля дзеркального басейну і фонтанів на Шостій авеню. Саме розглядаючи це фото, вона помітила незвичайну деталь – її око...

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Повернувшись додому, Меган розповіла про це своєму невропатологу, який призначив МРТ-сканування. Результати обстеження виявилися шокуючими - в її мозку виявили доброякісну пухлину, що стрімко зростає.

"Цей діагноз був дуже важким для мене", - згадує жінка.

Меган приступила до лікування в онкологічному центрі Моффітта в Тампі. Спочатку їй зробили операцію з видалення менінгіоми. Однак під час наступних процедур лікарі виявили ще одну первинну пухлину головного мозку – глиому.

Крім того, пацієнтка діагностувала мутацію гена PTEN, що підвищувало ризик розвитку інших видів раку. Починаючи з 2017 року, коли Меган перенесла краніотомію, у неї також діагностували та вилікували рак молочної залози та рак матки. Незважаючи на численні випробування, жінка зберігає оптимізм та подяку долі.

Нагадаємо, Майк Тайсон може померти? Легендарного боксера застерігають від повернення на ринг

Як повідомляв "Знай.uа", прийшла до подруги, а побачила свого коханого у її ліжку: українку засудили за те, як вона помстилася за зраду

Знай.uа писав, кішка-перевертень не може знайти будинок, лякаючи людей одним своїм виглядом: чому її не потрібно боятися