Часто під час періоду зустрічей дівчина і хлопець повністю задовольняють один одного і на вирі емоцій не помічають підводних каменів, які присутні в характерах своїх обранців.

Астрологи підказали на які риси характеру слід звернути увагу, щоб не опинитися у пастці після весілля.

Зоряне небо. Фото: Youtube

Овен

Овен – егоцентричний знак. Чоловіки цього знака займають наступальну позицію і передусім піклуються задоволення власних потреб. Слід пояснити, що іноді потрібно думати про інших і ділитися, інакше він може одружуватися безнадійним егоїстом і вимагати від дружини, щоб його бажання та потреби ставилися над усіма іншими.

Телець

Закоханий Телець прив'язаний до свого кохання. Він наділений уродженою чутливістю, яка активно проявляється. Йому подобається, коли обіймають, гладять, торкаються. Йому дуже важливо, щоб дружина була чудовою господаркою і при цьому красунею. Це гедоніст, у шлюбі прагнути отримувати максимум задоволення, у тому числі й у сексі. Після весілля у такого чоловіка бажання тілесного контакту, обіймів та сексу лише наростатиме. Важливо, щоб жінка була готова до цього.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Стосунки в парі. Фото: Youtube

Близнюки

Представник цього знака Зодіаку прагне різноманітності вражень, йому важко зупинитися на чомусь одному. Він віддає перевагу легким і ненав'язливим відносинам, уникаючи глибоких переваг і зайвих емоцій. Це романтичний нероба, який вважає за краще міркувати про кохання, ніж занурюватися в глибину почуттів партнера. У сімейному житті дуже важлива різноманітність, інакше у шлюбі зіткнетеся з проблемою його постійного прагнення нових стимулів. Добре, якщо це не інша жінка, а нова непокорена ціль.

Рак

Такому чоловікові властива дбайливість. Він із задоволенням доглядає тих, кого любить, може по-материнськи дбати про кохану людину, таким чином висловлюючи свої теплі почуття. Для нього дуже важливі стосунки з батьками, тут дружині потрібно буде збудувати з ними гармонійні стосунки. Відсутність бажаної духовної близькості у шлюбі може негативно позначитися на його тендітному відчутті захищеності.

Лев

Завжди прагне бути в центрі загальної уваги, він потребує захоплення і наполегливо переслідує об'єкт свого кохання. Поряд із собою хоче бачити королеву, до ніг якої він покладе весь світ. Він добрий і доброзичливий, сильний і чесний, для своєї сім'ї готовий на все, вірно дбає і дбає про близьких. Жінці чоловіка-лева важливо після шлюбу залишатися доглянутою зовні – такою самою, якою вас полюбив цей Лев.

Пара. Фото: Youtube

Діва

Людина цього знака Зодіаку виявляє свою любов у служінні, він із задоволенням виконує дрібні послуги та доручення для тих, кого любить. Така безкорисливість розчулює, проте існує ризик, що чоловік у шлюбі втратить себе. При цьому у нього велика схильність до прояву раціональності та дисциплінованості у коханні – жодних дурних витрат на предмети розкоші, лише корисні подарунки! Звичка аналізувати стосунки та критикувати об'єкт свого кохання створює чимало проблем у шлюбі, якщо партнер до цього не готовий.

Терези

Такий чоловік прагне насамперед гармонії. Він не любить самотності та постійно шукає товариства інших людей. Доброзичливий та дипломатичний, він у шлюбі шукатиме компроміс. Завжди прагне гармонійних відносин у хорошій обстановці, і будь-яка конфронтація змушує його нервувати і відчувати дискомфорт. Також йому важлива красива та доглянута дружина.

Скорпіон

Чоловікові Скорпіону властива інтенсивність емоцій. Його внутрішні переживання настільки яскраві та живі, що у своїх бажаннях він не визнає компромісів, йому потрібне все чи нічого. Він власник і не любить навіть на короткий час розлучатися з коханою. Це наслідок притаманної йому глибини почуттів. Якщо він до когось прив'язався, то цей зв'язок навіки, а прив'язується він важко. Важливо не йти в сильні ревнощі і зрозуміти, що дружині потрібна свобода і що ті, хто любить один одного, необов'язково повинні бути нерозлучними.

Стрілець

Такий чоловік – охоронець високої моралі та моральності, він надає великого значення чесності та справедливості, і ця риса приваблює його дружину. Чоловік-Стрілець відкрито висловлює свої почуття, але, не бажаючи пов'язувати себе зобов'язаннями, до кохання ставиться дещо відсторонено. Він біжить від власників, які прагнуть міцних відносин. "Не обмежуй мене", – часто каже він. Прояв ревнощів може спонукати його до припинення відносин.

Закохана пара, фото з вільних джерел

Козоріг

У прояві почуттів набагато серйозніше за інші символи. Деякі чоловіки-Козороги не вміють насолоджуватись простою радістю життя, їм важко оцінити нематеріальні цінності. Властива їм серйозність та потреба у фінансовій захищеності змушує їх зосереджувати свою увагу на придбанні, а не на задоволенні, щиро вважаючи, що це найголовніше у шлюбі. Людина уникає проявів емоцій, проте все одно потребує любові та ласки.

Водолій

Насилу налагоджує тісні стосунки, боячись емоційної прихильності, яка може обмежити його свободу. Він заводить безліч друзів, задовольнить потребу у різноманітності та зменшує ймовірність виникнення близьких стосунків із дружиною. У душі прагне вільних відносин. Йому важливо вчитися цінувати інтимність і виявляти терпимість до перипетій емоційно наповнених відносин.

Риби

Такий чоловік висловлює кохання інтуїтивно. Чоловік-Риби – це про принца на білому коні, що звільняє з глухої вежі прекрасну принцесу. Він часто одружений у шлюбі більш досконалим і цікавим світом своїх фантазій. При цьому відрізняється безкорисливістю. Це романтик, і він прагне ідеальних, казкових відносин з передбачуваним фіналом.

Гороскоп. Фото: Youtube

Нагадаємо, що повірять і в НЛО, і в паралельну реальність: 4 знаки Зодіаку, яких найпростіше обдурити.

Раніше ми повідомляли про 4 Знаки Зодіаку, які мають шанс стати мільйонерами.