У той час, поки Олексій Потапенко показує "ретельну роботу" в Дубаї над новими проектами, його дружина Настя Каменських, як можна зрозуміти, зайнята набагато важливішими справами. Співачка показала, як спілкувалася з журналістами в іспаномовному місті Майамі і не прогавила можливості трохи повчити їх українській мові.

Так, в одному з епізодів під час презентації пісні її запитують, як сказати українською "Доброго ранку", і вона як старанна вчителька повчає іноземців.

Також у ролику Анастасія як мудра жінка вчить розуму шанувальників.

Настя Каменських, скріншот: Instagram

Зокрема, вона радить "щодня обирати бути собою. Не залежати від погоди за вікном чи думок та очікувань від мене інших".

Популярні новини зараз

Великі зміни на ринку землі в 2025 році: українці можуть втратити право власності

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку

Показати ще

Настя Каменських, скріншот: Instagram

"Я вибираю любити життя, триматися за нього і зберігати в пам'яті найкращі його моменти. Любити себе, ділитися своїм коханням, поважати свій вибір, вчитися, розвиватися і робити те, що люблю. Бо коли, як не зараз?", - звертається Каменських до шанувальників.

Настя Каменських, скріншот: Instagram

А ще в одному ролику дружина Потапа розповіла, як стала на захист нашої країни. Виявляється, на Заході багато хто "втомився" від війни і вважає, що вона давно закінчилася.

"У такі моменти відчуваєш біль і втому, адже здається, що ми так голосно кричимо про ті злочини, що відбуваються з нашими людьми, про всі їхні страждання, про прагнення бути вільними на своїй землі. А потім ти опиняєшся в студії за тисячі кілометрів від України, і розумієш, що дехто не розуміє, що відбувається чи взагалі думає, що війна давно закінчилася", — поділилася Настя.

Також співачка закликала не втрачати пильності та продовжувати говорити про війну в Україні, щоб світ не забув трагедії українського народу.

Нагадаємо, у родині Потапа та Насті Каменських черговий "скандал": як тут втручена колишня Позитива.

Раніше повідомлялося, що привид напав на дитину посеред ночі: мама показала подряпини, а дочка все дивиться в куток кімнати.

Також, Каменських – Жмур, а Могилевська – Могила: українські зірки, які прославились не під своїм ім'ям.