Міша Коллінз, актор відомого серіалу "Надприродне" і сам філантроп, що сам себе доказав, запропонував унікальний спосіб допомоги Україні у відновленні зруйнованої школи в Дніпропетровській області.

Його ідея полягає у використанні віртуальної гри на платформі Minecraft, створеній у співпраці з французьким розробником Endorah під назвою Minesalt.

Міша Коллінз / фото: Instagram

Minesalt надає гравцям можливість дослідити знамениті соляні копальні Соледара в Донецькій області та зробити свій внесок у відновлення України.

Щоб допомогти, гравцям потрібно збирати кристали та проходити квіз, а потім зробити пожертву на допомогу українським дітям.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти

Показати ще

На додаток до цього, за певні суми пожертвувань проводяться розіграші спеціальних призів, включаючи кастомізовані фігурки з гри та пачки соледарської солі за підписом президента Володимира Зеленського.

Усі зібрані гроші вирушать на відновлення Великокостромської гімназії, зруйнованої російською ракетою у жовтні 2022 року.

Цей навчальний заклад забезпечував освіту для 250 дітей, і їхнє майбутнє зараз опинилося під загрозою через руйнування. Щоб відновити школу, потрібно зібрати 1150000 доларів.

Отже, завдяки Міші Коллінзу та його нестандартному підходу, кожен може зробити свій внесок у відновлення освіти та допомогти дітям України отримати доступ до якісної освіти.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що у Fortnite з'явилася карта Майдану Незалежності з метою благодійної акції

Вам буде цікаво дізнатися, борець за природу та просто скромний мільйонер: куди інвестує Леонардо Ді Капріо і як він змінює світ уже зараз