Екстрасенс озвучила коли це може відбутися, і згадала про існування шансів відвернути такий розвиток подій.

Задовго до війни в Україні мольфари пророкували її початок. Останнім часом тарологиня Яна Пасинкова висловила побоювання щодо можливості збільшення військової присутності Білорусі на українському кордоні цієї зими, яке може бути або показом сили, або справжньою загрозою, залежно від переговорів.

Яна Пасинкова, скріншот: YouTube

Ця заява спровокувала обговорення, особливо в контексті дій Лукашенка, який прагне виглядати як сильний лідер, незважаючи на свою любов до путіна.

Українські прикордонники і ЗСУ заявили про готовність до будь-яких дій з боку ворога, спростувавши чутки про неминучий напад.

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Водночас поширюються чутки про можливе "замороження" конфлікту, але відьма-тарологиня Марія Тиха стверджує, що війна закінчиться не на користь Росії, яка може навіть втратити деякі території.

Яна Пасинкова

За прогнозами, переможця у війні не буде: Україні передбачається розчарування, а роії - невдача у досягненні своїх цілей, з можливістю втрати територій.

Але думки щодо подальшого розвитку подій розходяться: деякі мольфари не бачать швидкого позитивного розв'язання, тоді як інші, зокрема Марія Цвилінів, віщують відновлення Україною своїх кордонів, які були на момент проголошення незалежності, і перемогу у війні.

Важливо пам'ятати, що всі ці методи передбачення майбутнього не вважаються науковими, і їхні прогнози не завжди збуваються.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua "Люди тікають...": екстрасенс визначив область України, на яку насувається небезпека

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень