Астрологи впевнені, що знак Зодіаку безпосередньо впливає на привабливість та сексуальність людини.

Вони склали рейтинг найгарячіших знаків як серед чоловіків, так і серед жінок. Дізнайся, кого найкраще обирати у партнери.

Закохана пара, фото: Знай.ua

3 місце - Стрілець

Стрільці дуже віддані люди, причому це проявляється у відносинах, а й у особистих справах. Народжені під цим знаком люди – це надійні друзі, бізнес-партнери та супутники життя. До того ж вони просто випромінюють сексуальність. Стрільці готові на все, щоб подарувати своєму партнеру справжнє задоволення у ліжку. Безумовним плюсом і те, що вони, зазвичай, однолюби.

Успішний чоловік, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

2 місце - Скорпіон

Скорпіони просто нереально сексуальні особистості. Інтим для них – це найкращий спосіб зблизитися з партнером та по-справжньому його відчути. Представники цього знаку Зодіаку часто вирішують, чи заводитимуть відносини з людиною саме після того, як займуться з нею сексом. Якщо сподобатися Скорпіону в ліжку, можна отримати палку і вірну половинку.

1 місце - Близнюки

Близнюки - наймінливіший і найпостійніший знак Зодіаку. Вони можуть дуже довго і уважно вибирати партнера, але якщо все ж таки завести з ними стосунки, в ліжку можна чекати справжніх чудес. Цей чоловік може бути дуже пристрасним та ніжним одночасно. Він буде готовий виконати всі твої найтаємніші бажання.

Як вибрати парфуми чоловікові на подарунок

Нагадаємо, що гороскоп на квітень-2024 для кожного знака Зодіаку: протистояння Тельців, праця Дів та угода Козерогів.

Раніше ми повідомляли про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоби потім не дивуватися.