Відома телеведуча та блогер Маша Єфросиніна поділилася цікавими порадами, якими вона сама хотіла б керуватися, будучи 18-річною.

Це поради щодо вибору чоловіків та побудови здорових стосунків, які можуть бути дуже корисними для молодих дівчат. Перше, що підкреслює Маша – бути обережною з чоловіками, які не вміють тебе слухати та яким не цікаві твої цінності. Дуже важливо, щоб партнер виявляв справжню увагу до твоїх захоплень, потреб та думок, а не ігнорував їх заради власних бажань.

Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua

Наступна порада – дякувати чоловікам, які з тобою чесні, навіть якщо їхня правда буває неприємною. Щирість і відвертість у відносинах – це запорука їхньої фортеці, навіть якщо правда може хворіти. Краще дізнатися правду, аніж залишатися в омані. Маша також радить не вважати себе винною, якщо чоловік вирішує розірвати стосунки. Це зовсім не означає, що з тобою щось не так. Іноді люди просто не підходять один одному, і це є нормальним явищем.

Важливо також не прив'язуватись занадто до чоловіків, які знецінюють твої почуття. Якщо партнер ставиться до твоїх емоцій зневажливо, просто відпустіть такі токсичні стосунки.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Маша Єфросиніна. Фото Instagram

Далі Маша радить не гаяти часу на тих, хто не підкріплює слова діями. Обіцянки без реальних вчинків не варті твого часу.

Нарешті, вона застерігає тікати від чоловіків, які намагаються самоствердитись за рахунок приниження тебе. Такі люди емоційно незрілі та нездатні на справжні, здорові стосунки.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна нарешті зізналася в страшних сумнівах через війну: "У нас ослаблення напруги"

Як повідомляв "Знай.ua", Маша Єфросиніна залишалася без майна: "Ще х*ліард питань вирішу"

Знай.uа писав, Маша Єфросиніна показала яйця в машині: "Ну це ж краще, ніж без"