23-річна Рівер Блейк вирушила в довгу подорож до Рапід-Сіті в Південній Дакоті, сподіваючись зустрітися з чоловіком, з яким вона спілкувалася в інтернеті протягом трьох років. Але коли вона прибула на місце, він так і не прийшов на побачення.

Про цей дивовижний випадок написало видання New York Post.

Рівер Блейк, фото: Instagram

Подолаючи відстань у 1852 км, Рівер здійснила переліт майже через всю країну, її квиток був в один кінець. За її словами, вартість перельоту сплатив її віртуальний кавалер, проте після того, як він її проігнорував, довелося самостійно сплатити 1290 доларів (близько 51 тисячі гривень) за ночівлю в готелі та квиток наступного дня.

З того часу Рівер втратила з ним будь-який зв'язок і вирішила зосередитись виключно на розвитку своєї кар'єри.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

"Я провела в аеропорту близько трьох-чотирьох годин, міряючи кроками залу, а коли зрозуміла, що вона так і не з'явиться, то вирушила далі. Я забронювала номер у готелі Hilton на дві ночі, і через подругу познайомилася з милим хлопцем, який показав мені місто", - розповіла модель з Лафайєта.

Рівер Блейк, фото: Instagram

Знайомство Рівер із чоловіком, до якого вона вирушила, розпочалося у 2019 році. Він захоплювався її модельною зовнішністю та вважав її красивою. Незважаючи на відстань, пара знаходила чимало спільних тем для спілкування, від виставок вантажівок до роботи в соціальних мережах.

Нагадаємо, місцеві жителі популярних островів оголосили голодування через туристів: влада "не бачить" величезної проблеми

Як повідомляв "Знай.uа", чоловік купив сину восьминога, але потім вони зіткнулися зі справжнім кошмаром: виявилося - не самець

Знай.uа писав, душили самі себе: вчені розкрили моторошні подробиці ритуальних жертвоприношень жінок