Відомий американський актор Шон Пенн відверто поділився, що він зробив би при особистій зустрічі з президентом РФ. Про свої погляди на російську агресію проти України Пенн розповів у інтерв'ю німецькому виданню BILD.

Зокрема, він представив документальний фільм, де показано його власні враження від поїздки в Україну в розпал повномасштабної війни. Актор зазначив, що після спілкування з українцями як ніколи раніше усвідомив справжню цінність людського життя.

Шон Пенн та Володимир Зеленський, кадр з відео

"Ми знаємо, що моя країна, США, зовсім не єдина, це скоріше Роз'єднані Штати Америки. А люди в Україні, навпаки, об'єдналися проти росіян. Ми, американці, можемо тільки повчитися цій єдності. Тому що Україна – це епіцентр людяності у світі", - заявив Шон Пенн.

Що стосується самого фільму, то в ньому показано особисту зустріч Пенна та актора Джека Ніколсона з Путіним, яка відбулася ще 2001 року в Москві. Коментуючи цю подію, Пенн зізнався, що якби зустріч відбулася зараз, він навряд чи зміг би утриматися від бажання вдарити її.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Шон Пенн, фото: скріншот з відео

"На жаль, я бачу, що моєму уряду сьогодні не вистачає волі, лідерства та жертовності, які були у президента Рузвельта у Другій світовій", - додав він.

Пенн також наголосив, що, незважаючи на його переконання про неефективність зброї для встановлення миру, Україні необхідно надати всю можливу допомогу, щоб припинити російську агресію.

Нагадаємо, легендарний Шон Пенн запропонував зробити зі свого "Оскара" кулі для знищення росіян: "Я віддам їх Україні"

Як повідомляв "Знай.uа", "вони вбивають Україну": Стівен Кінг не зміг стриматися через складну ситуацію

Знай.ua писав, "наказ на знищення зелених чоловічків": Кучма пояснив, що б зробив у 2014 році, чого не зміг Порошенко