Популярний у соціальних мережах і навіть на телебаченні український екстрасенс і мольфар Макс Гордєєв, який нещодавно сумлінно з відьмою Машею Тихою зробили розклад на картах Таро про закінчення війни, зізнався, що поки що не бачить передумов для завершення військових дій.

Про це Макс Гордєєв розповів у своєму свіжому ефірі для одного з українських телеканалів.

Макс Гордєєв. Скріншот з Youtube

"Я не можу сказати, що ми вже майже на березі. У нас є проблема, пов'язана з корупцією, яка й привела нас до затяжної війни. Я вам більше скажу: з тими грошима, які нам уже дали інші країни, ми могли б давно Завершити війну, але більшу частину цих грошей просто роздеребанили. Тому питання про закінчення війни краще задавати чиновникам, але не президентові. бути невеликою паузою, але доти, доки росія не накопичить потрібну кількість зброї, щоб знову напасти", - розповів Макс Гордєєв.

Щодо того, що останнім часом збільшилася кількість прильотів по Західній Україні, то мольфар упевнений, що якась людина "злила" інформацію про те, що там перебуває велика кількість зброї.

Популярні новини зараз

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Показати ще

Макс Гордєєв. Фото: Youtube

"Росіяни намагаються знайти ці склади, бомблять її. Уся західна Україна перебуває в серйозній небезпеці. Що стосується сходу, то ситуація в Харкові залишається дуже важкою. Найближчий місяць там будуть постійні прильоти, зокрема і в області. Тому розслаблятися не можна. Важкий час буде і для Сум та області. Наші військові відбивають атаки ворога, але люди там уже поникли. Обстріли триватимуть і в Запоріжжі. Бачу, що окупанти намагатимуться прориватися. Але я б радив заспокоїтися жителям міста, тому що окупації міста я поки що не бачу. Складна ситуація зберігається в Кам'янському, Дніпропетровської області. Бачу, що росіяни наноситимуть удари по парках, школах і садочках. Тому бережіть дітей. Окупанти цілитимуться в місця, де є електростанції або гідростанції. Будуть обстріли житлових будинків і тих місць, де поруч діти", - додав мольфар.

Нагадаємо, війна не закінчиться ні 2024, ні навіть 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року.

Раніше повідомлялося, "найтемніша ніч...": відома провидиця розповіла, коли Україну залишить останній окупант.

Також, чекають страшні випробування: екстрасенс попередила про загрозу.