Відпустка, яка мала стати незабутньою пригодою, обернулася жахливою трагедією для молодої китайської туристки Хуан Ліхонг.

Під час подорожі до Індонезії, на острові Ява, вона померла, впавши в вулкан Іджен, що діє. Ця сумна історія нагадує нам про важливість дотримання правил безпеки при відвідуванні небезпечних природних об'єктів... адже вона просто хотіла зробити ефектне фото з чоловіком на тлі вулкана, на світанку. Про це повідомляє Daily Star.

Трагедія на вулкані, скріншот: Youtube

Однак позуючи на краю кратера, туристка випадково оступилася і зірвалася вниз з висоти близько 76 метрів. Незважаючи на спроби зачепитися за виступ скелі, Ліхонг впала прямо в жерло вулкана, що діє.

Рятувальникам знадобилося понад дві години, щоб дістати тіло нещасної жінки. Місцеві чиновники наголосили, що це був нещасний випадок, і закликали туристів обережно під час відвідування таких небезпечних локацій.

Популярні новини зараз

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Трагедія на вулкані, скріншот: Youtube

Природа є потужною та непередбачуваною силою, з якою потрібно поводитися з великою обережністю та повагою. Бажання зробити селфі в екстремальних місцях може призвести до фатальних наслідків, якщо ігнорувати правила безпеки. Що й сталося.

Тіло Хуан Ліхонг буде перевезено на Балі, а звідти відправлено до Китаю, де рідні зможуть належним чином попрощатися з нею.

Нагадаємо, американка щодня знущається з коханого-зрадника, чекаючи завершення оренди квартири: відео

Як повідомляв "Знай.ua", летальна хвороба "косить" тварин, але легко передається на людей: про що потрібно знати

Знай.uа писав, пара пішла на страшний "атракціон" і побачила привидів: три пари дитячих ніг біжать