В оазі серед спекотної арізонської пустелі розкинулося місто Юма. Це місце, де сонячні промені панують протягом більшої частини року, перетворюючи буденність на справжню перевірку для місцевих мешканців та гостей міста.

Згідно з офіційними даними, Юма може похвалитися статусом "найсонячнішого міста на Землі". Тут сонце світить майже безперервно, залишаючи лише невелику частину часу для хмар та опадів. Щодня жителі прокидаються під яскравим світлом, що пробивається крізь щільні штори, і зустрічають бездоганне блакитне небо, позбавлене хмар. Про це повідомляє Mirror.

Міхаель Ставаст, місцевий турист-гід, регулярно проводить екскурсії для відвідувачів, які прагнуть відчути, як це жити в умовах постійної спеки та відсутності дощів.

Він розповідає, що влітку сонце світить до 13 години на день, змушуючи людей ховатися від нестерпної спеки в прохолодних приміщеннях, щоб уникнути теплового удару. Навіть ночі не полегшують, адже температура повітря часто перевищує температуру людського тіла, створюючи дискомфортні відчуття.

Популярні новини зараз

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Ставаст згадує дні, коли термометр показував понад 50 градусів за Цельсієм, але найважчим для нього є літня спека, яка ніколи не вщухає.

Нагадаємо, летальна хвороба "косить" тварин, але легко передається на людей: про що потрібно знати

Як повідомляв "Знай.uа", чоловік вирішив пожартувати з дружиною і вона відразу ж викинула кільця в океан: що він додумався сказати

Знай.ua писав, нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду