Доктор Крістофер Керр провів масштабне дослідження, детально вивчивши історії понад тисячу пацієнтів, які перебували на порозі смерті.

Під час свого виступу в ефірі подкасту Next Level Soul лікар поділився цінними спостереженнями та унікальним досвідом, здобутим протягом багатьох років роботи. Як стверджує Керр, люди в останні хвилини свого життя нерідко переживають різноманітні видіння та сновидіння, які допомагають їм примиритися з неминучістю та полегшують процес "догляду". Найчастіше ці бачення наповнені спогадами, які дарують пацієнтам почуття любові, возз'єднання з минулим та глибокий внутрішній спокій.

Лікарня. Фото: Dailymail

Лікар розповів зворушливу історію 40-річного чоловіка, який пристрасно боровся з наркотичною залежністю і більшу частину життя провів за ґратами.

Насамкінець, страждаючи на рак горла, йому снилися жахливі видіння, пов'язані з людьми, яким він завдав шкоди. Однак зрештою він знайшов у собі сили вибачитись перед дочкою, висловити їй свою любов, а після цього спокійно відійшов у вічність.

Популярні новини зараз

В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Показати ще

Іншим яскравим прикладом став ветеран Другої світової війни, який десятиліттями страждав на посттравматичні стресові розлади після кривавих боїв під час висадки в Нормандії. Наприкінці життя його мучили жахливі спогади про ті події, однак у снах він бачив день свого повернення з війни, що дозволило йому набути довгоочікуваного спокою перед смертю.

Лікарня, скріншот: Youtube

Окремо лікар відзначив відмінності у сприйнятті смерті між дорослими та дітьми. Малюк, не розуміючи концепту смерті, часто бачить у своїх снах тварин, що символізують захист, турботу та почуття, що вони не самотні.

Нагадаємо, поховали 140 дітей віком від 5 до 14 років: люди знайшли лякаюче поховання - це було для ритуалу

Як повідомляв "Знай.ua", нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Знай.ua писав, лікувати рак, передавати думки - але не без знищення всього людства: вчений поділився майбутньому комп'ютерів