На стрімінговій платформі Netflix нещодавно з'явився новий міні-серіал, який миттєво підкорив серця глядачів по всьому світу.

Йдеться про британську кінокартину в жанрі драми та трилера під назвою "Оленя" (The Deer). Створив цей захоплюючий серіал режисер Річард Гадд, який також виконав головну роль Донні Данна. Окрім Гадда, у проекті зіграли відомі актори, такі як Джесіка Ганнін, Нава Мау, Том Гудман-Хілл та інші.

"Оленя" (The Deer), скріншот: Youtube

Сюжет серіалу розгортається довкола молодого хлопця Донні, якого починає переслідувати жінка на ім'я Марта.

Їхнє знайомство відбувається в одному з пабів, після чого Марта дізнається електронну адресу Донні і починає безперервно посилати йому повідомлення протягом усієї ночі та дня. Деякі з цих листів є змістовними, інші - беззмістовними, але в кінці кожного з них обов'язково вказано "Відправлено з мого iPhone".

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

З боку Марти поведінка стає все нав'язливішою, а Донні, у свою чергу, занурюється в дії, що саморуйнують. Це призводить до того, що вони опиняються у жахливій спіралі, яка безперервно рухається вниз.

"Оленя" (The Deer), скріншот: Youtube

Однак, згодом глядач дізнається, що Донні не був абсолютно відвертим із самого початку, і ця історія справді не про звичайний сталкінг. Серіал перетворюється з розповіді про комічного невдаху в одну з найсильніших драм на Netflix та один із найкращих серіалів року.

Нагадаємо, "Супермен" Генрі Кавілл мріє зіграти Джеймса Бонда, але вік уже не той: "Все залежить від..."

Як повідомляв "Знай.uа", сценарій пишеться: Дені Вільнєв зізнався, що працює над "Дюна 3" і в чому відмінність від книги

Знай.uа писав, вас знову "надують", як дурнів: нові деталі, обличчя та дата виходу "Ілюзії обману 3"