У британській лікарні Лландудно спалахнув гучний скандал через непрофесійну та зневажливу поведінку двох медичних сестер - 35-річної Алісії Ендрюс і 42-річної Табіти Вільямс.

Їхні дії призвели до створення принизливої ​​атмосфери у відділенні, що спричинило численні скарги від колег. Під час слухань у комітеті з професійної придатності (NMC) було зібрано низку свідчень, які розкривають жахливу поведінку цих робітниць. Про це повідомляє Daily Mail.

Лікарня, фото: скріншот з відео

Студентки-практикантки, які проходили стажування у відділенні, були настільки шоковані ситуацією, що змушені були повідомити про порушення до Бангорського університету.

Одна з медсестер розповіла, що Ендрюс фактично підбурювала пацієнта із суїцидальними нахилами до скоєння самогубства, вимовляючи щось на кшталт: "Давай, ти можеш це зробити". А Вільямс у цей час просто сміялася з цієї страшної сцени.

Популярні новини зараз

Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть

Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК

Більше не пускатимуть за кордон: яку перепустку потрібно мати 17-річним українцям

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Ендрюс також дозволяла практикантці самостійно стежити за рівнем цукру в крові пацієнтів, незважаючи на відсутність у дівчини необхідної підготовки. Крім того, вона змушувала підлеглу контролювати електрокардіограму без спостереження досвідченого персоналу, ставлячи під загрозу життя хворих.

Свідки також розповіли про численні випадки цинічних та зневажливих коментарів від Ендрюс на адресу пацієнтів. Наприклад, про шанси на одужання одного з них вона висловилася саркастично: "Я б не хвилювалася, він скоро помре". А до чоловіка з деменцією, який часто голосно плакав, зверталася з криками: "Припини!", "Замовкни!" та "Дай відпочити!".

Лікарня, скріншот: Youtube

Разом з Вільямсом вони також дозволяли собі принизливі коментарі з приводу госпіталізованих, на кшталт: "У вас смердить з рота" або "Вона гниє зсередини".

Обидві медсестри отримали накази про усунення професійної діяльності та були виключені з медичного реєстру.

Нагадаємо, жінка потрапила в ДТП, коли її синові було 4 роки, але побачила його знову о 31: "Вона кричала моє ім'я"

Як повідомляв "Знай.uа", до стоматологів більше ні ногою: чоловікові закрутили зубний імплант прямо в мозок

Знай.ua писав, молода співачка померла прямо на сцені, спіткнувшись про свою спідницю: глядачами були пенсіонери