На одній із стоянок для трейлерів у містечку Фресно, штат Каліфорнія, сталася сумна та зворушлива подія, зафіксована камерами спостереження. Чорна німецька вівчарка на прізвисько Фенікс відчайдушно намагалася наздогнати автомобіль, в якому їхали її колишні господарі, покинувши її там...

На записі виразно видно, як безпорадне цуценя біжить слідом за машиною, залишаючись назавжди покинутим на стоянці. Ймовірно, колишні власники планували відвезти Фенікса до притулку для тварин, але, зіткнувшись з тим, що там було закрито, вирішили просто позбутися її у такий жорстокий спосіб. Про це повідомляє Daily Mail.

Кинули цуценя, скріншот: Youtube

На щастя, бездомну вівчарку врятувала 33-річна Мередіт Гінціг-Хейз – лікарка швидкої допомоги та засновниця некомерційної організації Regional Deployed K9 Inc та Equine Rescue, яка займається порятунком тварин.

Жінка зізнається, що подібні випадки жорстокого поводження з домашніми улюбленцями трапляються досить часто, але саме це відео особливо вразило її серце. Незважаючи на всі труднощі, Мередіт була налаштована врятувати Фенікса.

Популярні новини зараз

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн

Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Показати ще

Кинули цуценя, скріншот: Youtube

Для Фенікса вже знайшовся потенційний новий опікун на випадок, якщо вівчарка не зможе залишитися з Мередітом. Жінка сподівається, що після проходження спеціального навчання пес зможе стати собакою-терапевтом та допомагати пацієнтам лікарень та хоспісів.

Нагадаємо, кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки.

Як повідомляв "Знай.uа", 17 років була прибиральницею, але різко стала мільйонером: як 59-річній жінці це вдалося

Знай.ua писав, після 40 - шансів немає: уролог розповів, до якого віку у чоловіків росте "бананчик"