Коли молода ветеринарка прийшла на свою першу роботу, вона сподівалася на спокійний та продуктивний день, але все сталося зовсім по-іншому. Серед загрози здоров'ю цуценя вона опинилася у серйозному конфлікті між подружжям через несподіване виявлення у шлунку собаки чужих предметів.

З жінкою, яка привела тварину, все було ясно – вона була на межі паніки через стан свого улюбленця. Але коли ветеринари розпочали операцію, виявилося, що причиною проблеми були жіночі стрінги, які належали не їй, а її чоловікові.

Прогулянки із собакою. Фото Freepik

Це стало справжнім шоком і для неї, і для лікарів, які опинилися в центрі розбрату, який зустрів їх першого ж дня. Після того, як правда побачила світ, емоції вибухнули.

Жінка не могла впоратися зі своїм обуренням та розчаруванням, але в той же час її болячка була викликана не її діями. У коментарях на Reddit багато хто висловив співчуття до неї і побажав їй сили та мужності подолати цю складну ситуацію.

Популярні новини зараз

Коли чекати "похолодання" після жахливої ​​спеки: вже не рятує і тінь

В Україні змінюються вимоги до пенсійного стажу: кому доведеться працювати ще 5 років

Українцям пояснили, коли про графіки відключення світла можна буде забути: "Є варіант..."

Українці залишаться без пенсій, і не важливо – працювали вони, чи ні

Показати ще

Прийом у ветеринара. Фото: скрін youtube

Користувачі прокоментували історію в коментарях:

"Ну і пекельний перший день, чи не так! Подвійно соромно, що життя цуценя було під загрозою. Нехай вони з собачкою будуть здорові і щасливі, а цей тупий отримає по заслугах"

"Цуценя, очевидно, опинилося в потрібному місці в потрібний час".

Також наш портал інформував, фатальна помилка може призвести до чорної смуги у житті: яким знакам Зодіаку не пощастить наприкінці травня

Вам буде цікаво дізнатися про нову схему крадіжки – в небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші