Життя іноді пише трагічні сценарії, які важко усвідомити. Історія 35-річної Кейтлін Палм'єрі з Нью-Йорка – одна з таких. У день, який має стати найщасливішим у її житті, весільне свято обернулося жахливою трагедією.

Коли Кейтлін вже була готова назавжди ув'язати своє життя з коханим Еріком, 33-річний наречений раптово помер від серцевого нападу перед церемонією. Зусилля лікарів виявилися марними – життя юнака обірвалося на порозі нового щасливого етапу. Про це повідомляє New York Post.

Дізналася правду, скріншот: Youtube

Важко уявити біль і розпач, що охопив Кейтлін у ті страшні хвилини. Вона впала в глибоку депресію, намагаючись осмислити втрату найдорожчої людини. Роками вона не могла вибратися з емоційної пастки, поки випадково не розкрила брудну правду про подвійне життя нареченого.

Виявилося, що за рік до заручин Ерік, який працював фінансовим консультантом, зраджував Кейтлін з іншою жінкою. Коли наречена натрапила на некролог в Instagram, який був дуже схожий на опис того, що сталося з її коханим, вона спочатку відкинула ці збіги як випадковість. Проте, зв'язавшись із автором скорботної публікації, почула жахливі подробиці.

Популярні новини зараз

Коли чекати "похолодання" після жахливої ​​спеки: вже не рятує і тінь

Як оновити дані, щоб не йти в ТЦК: українцям підказали швидкі альтернативи

Термінова новина для водіїв: що зміниться після 10 липня

Українці залишаться без пенсій, і не важливо – працювали вони, чи ні

Показати ще

Дізналася правду, скріншот: Youtube

"Він зустрічався з іншою жінкою з березня 2019 року. Останні повідомлення інтимного змісту, якими вони обмінювалися, були огидні. Ерік надіслав їх за сім днів до весілля", - розповіла Кейтлін, шокована зрадою коханого.

Невідома коханка засипала її скріншотами інтимних листування, доводячи правдивість цієї інтрижки, яка почалася всього за сім місяців до того, як Ерік зробив пропозицію руки та серця Кейтлін.

Нагадаємо, дівчина фотографувала пенсіонерку на її ліжку, але й не здогадувалася, що ховається під нею.

Як повідомляв "Знай.uа", жінка рік прожила на горищі супермаркету, ніхто навіть не помічав: як їй вдалося це провернути

Знай.uа писав, важкий день був у обох: японка зарізала чоловіка через одне просте запитання