Завдяки вдалому поєднанню хобі та підприємницької кмітливості, американка здобула фінансову незалежність, займаючись справою, яка їй подобається.

Про це повідомляє TheSun.

Діна Данн з США знайшла спосіб перетворити безкоштовні кактуси у прибутковий бізнес. Завдяки кмітливості та підприємницькому духу, вона змогла продати пару кактусів, отриманих безкоштовно, і купити свій перший фургон для кемпінгу. Не зупинившись на досягнутому, Діна вдосконалила фургон, що дозволило їй продати його з вигодою. Цей досвід став відправною точкою для її успішного бізнесу, який приносить їй 5000 доларів щомісяця.

Діна Данн та кактуси. Фото: Instagram

Діна Данн здивувала навіть себе, коли їй вдалося перетворити безкоштовні кактуси, знайдені на Facebook Marketplace, на процвітаючий бізнес. Не очікуючи подібного розвитку подій, вона з легкістю продала кактуси, й це стало початком її шляху до фінансового успіху.

Популярні новини зараз

Абоненти Vodafone платитимуть більше: оператор зробив новий "тарифний сюрприз"

Як зменшити платіжку за світло, користуючись бойлером – українцям дали дієві поради

Продати земельний пай може не вийти: які умови ставлять українцям

Плюс 570 грн щомісяця: в Україні пенсіонерам дозволили отримати "бонус" до основних виплат

Показати ще

"Ось як ми перетворили безкоштовні кактуси на абсолютно новий кемпер, який приносить нам близько 5000 доларів (3975 фунтів стерлінгів) на місяць," - поділилася Діна своїм досвідом у своєму акаунті Instagram @deannatdunn. Її історія слугує натхненням для всіх, хто шукає неординарні шляхи досягнення успіху, адже вона чітко демонструє, як вдалий випадок може стати трампліном до нових можливостей.

Діна та її партнер не побоялися складнощів і вирішили перетворити старий будинок на колесах на затишний крихітний будинок. Їхні зусилля не були марними, адже на вдосконалення фургона вони витратили лише 1000 доларів, а потім, зробивши на ньому кілька поїздок, змогли продати його за значну суму - 12 000 доларів. Ця історія слугує чудовим прикладом того, як завдяки винахідливості та праці можна не лише отримати затишне житло, але й вигідно його продати.

Діна Данн з чоловіком біля першого будинку на колесах. Фото: Instagram

У 2020 році пара зробила черговий крок у розвитку свого фургон-бізнесу, придбавши вже третій фургон, але значно дорожчий - за $20 000. Це свідчить про їхнє прагнення до зростання та віру в потенціал даного напрямку.

Щоб максимізувати вигоду з інвестиції, коли пара не користується фургоном особисто, вони здають його в оренду за $4000-$7000 на місяць. Це робить їхню покупку не лише приємним способом відпочинку, але й вигідним джерелом доходу.

Нагадаємо, що дві подружки підкорили 804 км на іграшкових машинках.

Як повідомляли раніше, McDonald's збирається влаштовувати весілля.

Як писав "Знай" раніше, 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект.